Ο Γκιώνης κατέκτησε την 2η θέση στο WTT Feeder της Ιταλίας μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση

Ο Γκιώνης κατέκτησε την 2η θέση στο WTT Feeder της Ιταλίας μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση

Ο Παναγιώτης Γκιώνης κατάφερε να κερδίσει την 2η θέση σε δύο αγωνίσματα στο WTT Feeder της Ιταλίας, αποδεικνύοντας την αξιοσημείωτη ανοδική του πορεία. Στον απλό ανδρών, έφτασε στη δεύτερη θέση λίγο μετά την ανάλογη επίδοση στο διπλό με τον Κωνσταντίνο Αγγελάκη. Στον αγώνα τελικού αντιμετωπίστηκε με σθένος τον Γερμανό Μπένεντικτ Ντούντα, όμως λύγισε στον πέμπτο σετ με 3-2. Η πορεία του στον τελικό αντικατοπτρίζει την αποφασιστικότητά του στην προσπάθεια εξασφάλισης μιας θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στο WTT Feeder της Ιταλίας, εκπροσώπησαν επίσης την Ελλάδα οι Γιώργος Σταματούρος, Γιάννης Σγουρόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Κατερίνα Τόλιου, Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Ελισάβετ Τέρπου.

Ο Γκιώνης, νούμερο 196 στην παγκόσμια κατάταξη, έναντι του Τσσυάν Τσι Γιουάν (Νο 38 στον κόσμο) κατάφερε να κερδίσει και στον ημιτελικό του απλού ανδρών, κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση. Με αυτές τις επιδόσεις, ο Γκιώνης δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στον επαγγελματικό του χώρο, έχει καταφέρει να φτάσει σε πολλές θέσεις ποδίουμ στο απλό, όπως στο World Tour της Σουηδίας πριν από 10 χρόνια, αποδεικνύοντας τις αθλητικές του δεξιότητες και τη σταθερότητά του στον αθλητισμό.

Το τουρνουά εκπροσωπήθηκε επίσης από την πολιτογραφημένη Ισπανίδα Μαρία Ξιάο, η οποία κατέκτησε το τρόπαιο των απλών γυναικών νικώντας τη Λιλί Ζανγκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ