Ο Μπαρμπούνης κερδίζει τον τίτλο του MVP στην πρεμιέρα της Volley League

Ο Μπαρμπούνης κερδίζει τον τίτλο του MVP στην πρεμιέρα της Volley League

Ο Σπύρος Μπαρμπούνης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης στη νίκη του Φοίνικα Σύρου κόντρα στον Πηγάσο Πολίχνης, με σκορ 3-1 σετ, στον αγώνα έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Μπαρμπούνης ήταν εκκίνηση σε όλα τα σετ, σημείωσε 18 πόντους, με 13 επιτυχημένες επιθέσεις από 32 προσπάθειες, έχοντας 41% αποτελεσματικότητα επίθεσης. Όσον αφορά την υποδοχή, πραγματοποίησε 22 προσπάθειες με 77% ακρίβεια και 59% άριστες υποδοχές, ενώ έκανε μόλις ένα λάθος. Σερβίροντας, πέτυχε 11 άσσους, ενώ ήταν εντυπωσιακός στο μπλοκ, καταφέρνοντας να κερδίσει 4 πόντους.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Σπύρος Μπαρμπούνης αναδείχθηκε MVP της Vίκος Cola. Από το 1998, ο Σύλλαϊδόπουλος έχει αναγνωρίσει άλλους 37 MVP αθλητές του Α.O.Φοίνικα. Ο Μπαρμπούνης, γεννημένος στις 01/08/2000 και με ύψος 1,90 μέτρα, έχει κερδίσει αυτή την τιμητική διάκριση.

Μετά την ανακοίνωση της διάκρισης, ο Μπαρμπούνης δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες του και δήλωσε: “Είναι μεγάλη τιμή για μένα, αλλά και για ολόκληρη την ομάδα. Αυτή η διάκριση σε ένα ομαδικό άθλημα είναι πραγματικά ξεχωριστή. Ανυπομονώ να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο, ώστε να πανηγυρίσουμε μαζί. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στην οικογένειά μου, την ομάδα, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ”.

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ

2023-24: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

2022-23: Α.Ε.Κ.

2019-20: Παναθηναϊκός Α.Ο.

2018-19: Απόλλων Σμύρνης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ