Μια απόλυτα ρομαντική τελετή γάμου στη Μαγιόρκα για την κόρη του Μίχαελ Σουμάχερ

Μια απόλυτα ρομαντική τελετή γάμου στη Μαγιόρκα για την κόρη του Μίχαελ Σουμάχερ

Με μεγάλη χαρά ανακοινώθηκε στην οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ η προσεχής γάμος της 26χρονης Τζίνας, κόρης του επτά φορές πρωταθλητή της Formula 1. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στην Μαγιόρκα.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται δέκα χρόνια μετά από το δυστύχημα στο Σούμι στις Γαλλικές Αλπεις. Η οικογένεια δεν έλαβε πολλές χαρούμενες ειδήσεις κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος.

Η Τζίνα βρήκε καταφύγιο και στήριξη στη μητέρα της Κορίνα στα πρώτα χρόνια μετά το ατύχημα του πατέρα της. Πριν από έξι χρόνια, γνώρισε τον 27χρονο Ιαν Μπέτκε σε σταύλους ιππασίας και εδώ και έξι χρόνια είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Ο Ιαν κατάγεται από το Μπέρβάγκεν, στη Βάδη-Βυρτεμβέργη και ακολούθησε την Τζίνα στην Ελβετία και αργότερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η οικογένεια Σουμάχερ διαθέτει ράντσο στο Τέξας.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Bunte”, το ζευγάρι αναθέτει τη διοργάνωση του γάμου σε γερμανικό εταιρεία γάμων με εμπειρία σε τελετές διασήμων, για να σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια της μεγάλης ημέρας τους.

Βέβαιο είναι ότι ο γάμος του ζευγαριού θα λάβει χώρα το καλοκαίρι στη Μαγιόρκα, στο κτήμα της οικογένειας Σουμάχερ στα βουνά πάνω από το Πορτ ντ’ Αντράτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νύφη θα φορά πιθανότατα ένα boho φόρεμα και η τελετή θα περιλαμβάνει ένα πάρτι στην ανοιχτή. Το dress code προτείνει μακριά φορέματα για τις γυναίκες και κοστούμια για τους άνδρες, ενώ η γραβάτα δεν θα είναι υποχρεωτική σε περίπτωση υψηλών θερμοκρασιών.

Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση αν ο Μίχαελ Σουμάχερ θα παραβρεθεί στον γάμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ