Μεντβέντεφ – Ζβέρεφ 2-0: Ο Ρώσος κατακτά τη θέση του στα ημιτελικά

Μεντβέντεφ – Ζβέρεφ 2-0: Ο Ρώσος κατακτά τη θέση του στα ημιτελικά

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ εξασφάλισε τη θέση του στους ημιτελικούς των ATP Finals το βράδυ της Τετάρτης (15/11) κερδίζοντας τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-0 σετ (7-6, 6-4).

Ο Ρώσος αθλητής αντιμετώπισε δυσκολίες στο πρώτο σετ, το οποίο έφτασε στο tie break και κατέληξε με 9-7, τελικά κερδίζοντας το σετ με 7-6.

Στο δεύτερο σετ, βρέθηκε μπροστά με 5-4 και κατάφερε να κάνει break στον Ζβέρεφ, κερδίζοντας με 6-4 και κατακτώντας το ματς με 2-0 σετ.

Αυτός ήταν ο 18ος αγώνας μεταξύ τους και ο Μεντβέντεφ κατέκτησε τη νίκη, βελτιώνοντας το ρεκόρ του εναντίον του Ζβέρεφ σε 11-7. Έχει κερδίσει πέντε από τα έξι ματς που έχουν δώσει μέσα στο 2023 (το τελευταίο ήταν στο Πεκίνο).

Αυτή ήταν μια αναμέτρηση μεταξύ δύο πρώην πρωταθλητών των ATP Finals, καθώς ο Μεντβέντεφ συνέχισε την επιτυχημένη πορεία του απέναντι στον Ζβέρεφ και κατέκτησε την πρώτη θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης του Τορίνο.

Ποιος θα περάσει στα ημιτελικά θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική, καθώς ο Ζβέρεφ θα αντιμετωπίσει τον Ρούμπλεφ και ο Κάρλος Αλκαράθ θα πρέπει να νικήσει τον Ρώσο για να προκριθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ