Με 15 Αθλητές, Είναι Η Μεγαλύτερη Ελληνική Αποστολή Στο Youth Contender της Βουλγαρίας

Με 15 Αθλητές, Είναι Η Μεγαλύτερη Ελληνική Αποστολή Στο Youth Contender της Βουλγαρίας

Συνολικά 15 αθλητές και αθλήτριες θα λάβουν μέρος σε ένα ισχυρό τουρνουά, συνοδευόμενοι από 6 προπονητές. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ελληνική συμμετοχή που έχει σημειωθεί στην ιστορία των Contender για τις νεαρές ηλικίες. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στην κωμόπολη Παναγκιούριστε από την Πέμπτη 07 έως την Κυριακή 10 Μαρτίου. Η ελληνική αποστολή περιλαμβάνει αθλητές από διάφορες ηλικιακές ομάδες και συλλόγους.

Η μετακίνηση των μελών της αποστολής θα γίνει κυρίως με αυτοκίνητα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και με αεροπλάνα. Οι αθλητές θα έχουν ευκαιρία να προπονηθούν πριν τους αγώνες υπό την επίβλεψη των προπονητών τους. Οι ηλικιακές κατηγορίες στις οποίες θα αγωνιστούν οι Έλληνες αθλητές καλύπτουν εύρος από την Under 11 μέχρι την Under 19.

Οι προπονητές που θα συνοδεύουν τους αθλητές στον αγώνα προέρχονται από διάφορους συλλόγους και είναι προετοιμασμένοι για την επιτυχή παρουσία της ομάδας στο Youth Contender. Τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες, προετοιμάζοντας επίσης το έδαφος για τα επερχόμενα Πανελλήνια πρωταθλήματα στις μικρές ηλικίες.

Η συμμετοχή της ελληνικής αποστολής στο Youth Contender αναμένεται να είναι αξιομνημόνευτη, με την ελπίδα να επιτύχουν σημαντικά αποτελέσματα στο διεθνές περιβάλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ