Η τελευταία ευκαιρία του Τσιτσιπά (vids)

Η τελευταία ευκαιρία του Τσιτσιπά (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την ήττα του στην πρεμιέρα των ομίλων των ATP Finals από τον Γιάνικ Σίνερ με 2-0 σετ. Το παιχνίδι του σήμερα με τον Χόλγκερ Ρούνε είναι κρίσιμο.

Ποιος είναι ο NBAer που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό και σκέφτεται να αποσυρθεί

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πρέπει να επιδείξει πάθος, πείσμα και θάρρος στο παιχνίδι του με τον Χόλγκερ Ρούνε για να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης.Μόνο με νίκη θα παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο νικητής του σημερινού παιχνιδιού θα συνεχίσει να έχει ελπίδες πρόκρισης, ενώ ο ηττημένος θα αποκλειστεί. Αυτή είναι η τρίτη φορά που οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν.

0-2 το h2h με τον Δανό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ελπίζει να σπάσει την “κατάρα” και να παραμείνει στο κόλπο για την πρόκριση στα ημιτελικά. Από το 2019 είναι η τελευταία ευκαιρία του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην τελευταία αγωνιστική.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πρέπει να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις και να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος από το παιχνίδι της πρεμιέρας, όπου έδειξε και κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Απομένει να δούμε αν είναι έτοιμος για την μεγάλη μάχη που θα κληθεί να δώσει απέναντι στον Χόλγκερ Ρούνε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ