Η Σάκκαρη εκφράζει την άποψή της: «Είναι ανησυχητική η αντιμετώπιση των παικτών»

Η Σάκκαρη εκφράζει την άποψή της: «Είναι ανησυχητική η αντιμετώπιση των παικτών»

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κρύβει την άποψή της για τη σκανδαλώδη υπόθεση που απασχολεί τον κόσμο του τένις, με την τιμωρία που επιβλήθηκε στη Σιμόνα Χάλεπ.

Η Ελληνίδα τενίστρια ανέφερε σε συνέντευξή της ότι είναι ανησυχητική η αντιμετώπιση που δείχνουν οι αρμόδιοι απέναντι στους παίκτες, όσον αφορά τις υποθέσεις ντόπινγκ και απαγορευμένων ουσιών.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι η αντιμετώπιση που έχει δοθεί σε κάθε παίκτη είναι ανησυχητική. Θα φτάσουμε σε ένα σημείο όπου δεν θα μπορούμε καν να παίρνουμε ηλεκτρολύτες. Ευτυχώς, δεν έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση και δεν θέλω να βρεθώ. Είμαι πολύ προσεκτική με τα συμπληρώματα. Ωστόσο, δεν γνωρίζω ποια είναι η διαδικασία, τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν γνωρίζω ποιος έχει τον έλεγχο, δεν έχω ιδέα», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα έπρεπε να βελτιωθεί η διαδικασία με τις ανακοινώσεις των θέσεων των αθλητών καθώς και η διαδικασία του αντιντόπινγκ. Δεν λειτουργεί καλά. Υποτίθεται ότι πρέπει να σου υπενθυμίζει τη σειρά σου, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Προσπάθησαν να το βελτιώσουν, αλλά ακόμα δεν λειτουργεί καλά. Εμείς ταξιδεύουμε πολύ περισσότερο από άλλους αθλητές. Είναι πολύ αγχωτικό. Ξυπνάω σχεδόν κάθε βράδυ για να πάω στην τουαλέτα. Αν είναι κοντά στις ώρες που έχω δηλώσει, αμφιταλαντεύομαι αν θα πρέπει να πάω ή να περιμένω. Είναι πολύ αγχωτικό», ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ