Η Φερεντσβάρος επικράτησε της Μπαρτσελονέτα με 13-11, ο Ολυμπιακός στη δεύτερη θέση

Η Φερεντσβάρος επικράτησε της Μπαρτσελονέτα με 13-11, ο Ολυμπιακός στη δεύτερη θέση

Στους προημιτελικούς του Champions League υδατοσφαίρισης, η Φερεντσβάρος νίκησε τη Μπαρτσελονέτα, αφήνοντας τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση του Β’ ομίλου. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Final 4 της Μάλτας, με την Φερεντσβάρος να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, ένα βαθμό μπροστά από τους Έλληνες.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Α’ ομίλου στον ημιτελικό της 5ης Ιουνίου, ενώ τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής έδειξαν ότι η Προ Ρέκο με τη Νόβι Μπέογκραντ είναι οι άλλες δύο ομάδες που προκρίθηκαν στο final-4,

Στο Α’ όμιλο, η τελευταία αγωνιστική περιλάμβανε τα παιχνίδια Προ Ρέκο – Νόβι Μπέογκραντ και Μαρσέιγ – Γιάντραν Σπλιτ, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην πρώτη θέση.

Στο Β’ όμιλο, ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Μπρέσια με 17-12, ενώ η Φερεντσβάρος επικράτησε της Μπαρτσελονέτας με 13-11, τερματίζοντας στην πρώτη θέση. Στη βαθμολογία, η Φερεντσβάρος βρίσκεται πάνω από τον Ολυμπιακό, με τη Μπαρτσελονέτα στην τρίτη θέση και τη Μπρέσια στην τελευταία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ