Δύο πρωταθλήματα και μία δεύτερη θέση στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου

Στο ετήσιο διεθνές τουρνουά της Κύπρου, που οργανώνει κάθε χρόνο η Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, οι Έλληνες αθλητές κατάφεραν να κερδίσουν δύο χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο. Ο Αλέξανδρος Μαδέσης κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ενιαία ανδρική κατηγορία, ενώ με τον Στάθη Μανωλόπουλο κέρδισαν το πρώτο μέρος του βάθρου στο διπλό ανδρών. Επιπλέον, η 15χρονη Μαύρα Κοντοπούλου κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην ενιαία γυναικεία κατηγορία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η Κοντοπούλου και η Άλκηστη Κασίμη πήγαν κοντά στην κορυφή και στο διπλό γυναικών, αλλά τερμάτισαν στην 4η θέση. Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη μέρα, η Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στο ομαδικό ανδρών και τη δεύτερη θέση στο ομαδικό γυναικών. Τον ρόλο του αρχηγού και προπονητή της ομάδας των ανδρών ανέλαβε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής.

Ο αγώνας διήρκησε δύο μέρες και περιελάμβανε αγωνίσματα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Ο Μαδέσης και ο Μανωλόπουλος κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό ανδρών με εξαιρετικές επιδόσεις, ενώ και η Κοντοπούλου και η Κασίμη έκαναν εντύπωση στον δικό τους κλάδο. Το τουρνουά κρίνονταν σε ημίτελικο και τελικό με το σύστημα του καλύτερου από 7 σετ.

Στο τέλος, οι ελληνικοί αθλητές κατάφεραν να νικήσουν σε δύο από τα τρία αγωνίσματα και έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ