Δύο πρωταθλήματα και μία δεύτερη θέση στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου

Δύο πρωταθλήματα και μία δεύτερη θέση στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου

Στο ετήσιο διεθνές τουρνουά της Κύπρου, που οργανώνει κάθε χρόνο η Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, οι Έλληνες αθλητές κατάφεραν να κερδίσουν δύο χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο. Ο Αλέξανδρος Μαδέσης κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ενιαία ανδρική κατηγορία, ενώ με τον Στάθη Μανωλόπουλο κέρδισαν το πρώτο μέρος του βάθρου στο διπλό ανδρών. Επιπλέον, η 15χρονη Μαύρα Κοντοπούλου κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην ενιαία γυναικεία κατηγορία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η Κοντοπούλου και η Άλκηστη Κασίμη πήγαν κοντά στην κορυφή και στο διπλό γυναικών, αλλά τερμάτισαν στην 4η θέση. Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη μέρα, η Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στο ομαδικό ανδρών και τη δεύτερη θέση στο ομαδικό γυναικών. Τον ρόλο του αρχηγού και προπονητή της ομάδας των ανδρών ανέλαβε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής.

Ο αγώνας διήρκησε δύο μέρες και περιελάμβανε αγωνίσματα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Ο Μαδέσης και ο Μανωλόπουλος κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό ανδρών με εξαιρετικές επιδόσεις, ενώ και η Κοντοπούλου και η Κασίμη έκαναν εντύπωση στον δικό τους κλάδο. Το τουρνουά κρίνονταν σε ημίτελικο και τελικό με το σύστημα του καλύτερου από 7 σετ.

Στο τέλος, οι ελληνικοί αθλητές κατάφεραν να νικήσουν σε δύο από τα τρία αγωνίσματα και έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ