Αλκαράθ – Ζβέρεφ 3-0: Σαν προπόνηση στον ημιτελικό

Αλκαράθ – Ζβέρεφ 3-0: Σαν προπόνηση στον ημιτελικό

Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι και πάλι στον ημιτελικό του αμερικανικού Grand Slam μετά την νίκη του επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 3-0 (6-3/6-2/6-4).

Ο Ισπανός πρωταθλητής, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, αντιμετώπισε αρχικά μια μικρή δυσκολία στα τρία games με τον Γερμανό, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπήρξε ανησυχία. Κατάφερε να “ισοπεδώσει” τον Ζβέρεφ και να κλείσει το εισιτήριο για τον ημιτελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, έναν γνωστό του αντίπαλο.

Ο Αλκαράθ ήταν απολύτως κυριαρχικός καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Κατάφερε να “σπάσει” το σερβίς του αντιπάλου του στο κατάλληλο σημείο, γεγονός που του έδωσε την ευκαιρία να κερδίσει το πρώτο σετ με 6-3.

Ο χαρακτήρας του φαίνθηκε ακόμα περισσότερο στο δεύτερο σετ, όπου κέρδισε τον Ζβέρεφ με 6-2 σε ένα παιχνίδι διάρκειας 43 λεπτών.

Το τρίτο και τελευταίο σετ ήταν παρόμοιο με το πρώτο. Ο Γερμανός κράτησε το σκορ ισορροπημένο μέχρι το 4-4, αλλά στη συνέχεια ο Αλκαράθ κατάφερε να κερδίσει ένα break που του χάρισε το σετ και τη νίκη.

Τώρα, στον ημιτελικό του US Open, ο Αλκαράθ θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, που επίσης εξέλιξε καλό παιχνίδι με τη νίκη του επί του Ρούμπλεφ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ