Αγώνας Ολυμπιακού με τον Απολλώνιο πριν από την ευρωπαϊκή πρεμιέρα

Αγώνας Ολυμπιακού με τον Απολλώνιο πριν από την ευρωπαϊκή πρεμιέρα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, το Σάββατο (4/11). Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον Απολλώνιο, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στις 19:00, για την 3η αγωνιστική της Volley League.

Μετά την ήττα με 0-3 από την Λαμία, για τον δεύτερο αγώνα της σεζόν, οι παίκτριες του Ολυμπιακού επιθυμούν να επανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους απέναντι στον Απολλώνιο και να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα, προετοιμαζόμενες παράλληλα και για τον πρώτο αγώνα τους στην Ευρώπη απέναντι στη Βιτούτας Κάουνας.

Την προηγούμενη Τρίτη (7/11), οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν τη VDU Κάουνας στην Λιθουανία, για τον δεύτερο γύρο του Challenge Cup.

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Είναι το δεύτερο ματς στην έδρα μας, έχουμε τις προσδοκίες να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις κόντρα στον Απολλώνιο. Τα επόμενα παιχνίδια μας είναι πολύ σημαντικά, καθώς πρέπει να παίξουμε καλά και να κατακτήσουμε τη νίκη».

Κωνσταντίνα Βλαχάκη: «Ο αγώνας με τον Απολλώνιο θα είναι δυνατός. Είδαμε ότι ο αντίπαλός μας έδειξε καλά στοιχεία στα προηγούμενα παιχνίδια του. Εμείς είμαστε προετοιμασμένες και έχουμε καλή διάθεση για να παλέψουμε και να νικήσουμε, πριν από την πρώτη μας ευρωπαϊκή αναμέτρηση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ