ΑΕΚ – Αννόβερο 29-34: Η Ένωση κατέρρευσε στο τέλος του αγώνα

ΑΕΚ – Αννόβερο 29-34: Η Ένωση κατέρρευσε στο τέλος του αγώνα

Παρά τις προσπάθειες της, η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ δεν κατάφερε να επικρατήσει ενάντια στην αντίπαλό της, την ομάδα Χάνοβερ-Μπούργκντορφ… Μια εβδομάδα μετά την ήττα στο Ανόβερο (31-25), η Ένωση ηττήθηκε στη Χαλκίδα με 34-29 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του European League. Αυτή η ήττα επιφέρει ανατροπές στις προσδοκίες της ομάδας για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Στο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με σκορ 16-16. Ο αγώνας εξελίσσονταν με αμφίρροπα σκορ, χωρίς κάποια ομάδα να καταφέρει να πάρει μεγάλο προβάδισμα. Στο τέλος, όμως, η Χάνοβερ-Μπούργκντορφ κατάφερε να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης και να εξασφαλίσει τη νίκη της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Χάνοβερ-Μπούργκντορφ, Κρίστιαν Πρόκοπ, απουσίαζε λόγω κρυολογήματος και η τεχνική καθοδήγηση της ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ ανέλαβε ο βοηθός του, Χέιντμαρ Φέλιξον.

ΑΕΚ (Ντράγκαν Τζούκιτς): Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής 4, Κρητικός, Γιόνσον, Μαντάλινιτς 7, Μάλλιος, Ηλιόπουλος, Ρασπίτσος, Παπαδόπουλος, Τόμε, Παπαδιονυσίου 1, Λιάπης 4, Μαρτίνοβιτς 7, Άρσιτς, Σόκολιτς, Κεδέρης 6.

ΧΑΝΟΒΕΡ-ΜΠΟΥΡΓΚΝΤΟΡΦ (Χέιντμαρ Φέλιξον): Βούγιοβιτς 4, Ούστσινς 2, Γκάντε, Σταϊνχάουζερ, Κουένστετ, Μίχαλτσικ 3, Κούλες 6, Στρμλιάν 3, Έντβαρντσον 3, Γκερμπλ 3, Χάνε, Μπρόζοβιτς 2, Φίσερ 3, Φάιζε 2, Αγιάρ, Μπίχνερ 3.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ