Α.Σ Άρης: «Ανεδαφίαστη απόφαση χωρίς βάση και στοιχεία»

Α.Σ Άρης: «Ανεδαφίαστη απόφαση χωρίς βάση και στοιχεία»

Ο Αθλητικός Σύλλογος Άρης με μια επίσημη ανακοίνωσή του, έθεσε τη θέση του σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την Κυριακή στη Βούλγαρη, τονίζοντας ότι οι εννέα οπαδοί της ομάδας που προφυλακίστηκαν σήμερα δεν είχαν καμία σχέση με τις εκτροπές και βρίσκονταν σε θέση άμυνας, καθώς δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η ανάγκη του Μαρτίνεθ στο Ρέντη, οι πέντε ξένοι παίκτες προετοιμασίας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και οι θεωρήσεις στα διαβατήρια των Ροντινέι και Έσε

Αναλυτικά, η θέση του Αθλητικού Συλλόγου Άρης:

«Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε ένα θέατρο του παραλόγου, σε σχέση µε αυτά που συνέβησαν στην οδό Βούλγαρη, την Κυριακή 29/10, και επικεντρώνεται στην προφυλάκιση εννέα οπαδών της ΑΡΗ! Μια απόφαση που λαμβάνεται χωρίς καμία βάση και λογική, καθώς και χωρίς ανεξάρτητα στοιχεία. Είναι απαράδεκτο να φυλακίζονται ανθρώποι που δεν είχαν καμία σχέση με την επεισοδιακή κατάσταση, αλλά και άτομα που βρίσκονταν υπερασπιζόμενα τον εαυτό τους αφού δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς που ακολούθησαν… ακόμη και με αστυνομική συνοδεία, στην περιοχή του Χαριλάου, προκειμένου να προκαλέσουν ταραχές.

Μάλλον οι φίλαθλοι του Άρη θα έπρεπε να επιτρέψουν τη βία να εξελιχθεί, με τον κίνδυνο να αποτραβηχτούμε σε ένα επεισόδιο σαν το Άλκη. Και αφού αναφερθούμε στον δολοφονηθέντα οπαδό μας, παρατηρούμε μια τάση να εξισωθεί ο κρίνας φαινόμενος εκτελεσμένος, κάτι που δείχνει η προφυλάκιση των εννέα φιλάθλων.

Ο οργανισμός του Άρη είναι σε επιφυλακή. Παραμένουμε πιστοί στο γνωμικό ότι «η αδικία είναι γαϊδούρι και γυρίζει στον αφέντη της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ