Τέιλορ Σουίφτ: Η επιτυχημένη τραγουδίστρια με τα υψηλά έσοδα

Τέιλορ Σουίφτ: Η επιτυχημένη τραγουδίστρια με τα υψηλά έσοδα

Η Τέιλορ Σουίφτ έχει αποδείξει ότι είναι μια από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες των τελευταίων ετών, κατακτώντας καθημερινά εκατοντάδες θαυμαστές. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει ένα παθιασμένο κοινό και έχει εδραιωθεί στο μουσικό στερέωμα, με τις εμφανίσεις της να γεμίζουν στάδια. Πρόσφατα, κατάφερε να καταρρίψει ένα νέο ρεκόρ στο Spotify.

Σύμφωνα με ένα tweet του επίσημου λογαριασμού του Spotify, η Τέιλορ Σουίφτ έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα που έχει κάθε μήνα 100 εκατομμύρια ακροατές. Αυτό το επίτευγμα της βάζει στην κορυφή της λίστας, πίσω από τον Weeknd που είχε καταφέρει να φτάσει τους 100 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές πριν από αυτή. Ο Weeknd βρίσκεται τώρα στη δεύτερη θέση, ενώ οι Bad Bunny και Ed Sheeran ακολουθούν με 80 και 77 εκατομμύρια ακροατές αντίστοιχα.

Η Τέιλορ Σουίφτ συνεχίζει να κερδίζει τις καρδιές του κοινού της και να θερίζει επιτυχίες στον χώρο της μουσικής. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες μουσικές εκπλήξεις από αυτήν την φαινομενικά ασταμάτητη καλλιτέχνιδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ