Σύζυγος του Robert Downey Jr: “Το μυστικό του γάμου μας”

Σύζυγος του Robert Downey Jr: “Το μυστικό του γάμου μας”

Σύντομα μετά από την παραχώρηση συνέντευξης στο περιοδικό People, η παραγωγός Susan Downey αποκάλυψε το “χρυσό κανόνα” που κρατά τον γάμο τους δυνατό. Ο κανόνας αυτός είναι να μην περνούν πάνω από δύο εβδομάδες χωρίς να βρίσκονται οικογενειακά όλοι μαζί. Ο Robert Downey Jr πρόσθεσε πως τους αρέσει να ταξιδεύουν μαζί όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ τηρούν αυστηρά αυτόν τον κανόνα, ακόμα και σε περιπτώσεις αρρώστιας ή πολλών υποχρεώσεων. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον 12χρονο Exton και την 9χρονη Avri, ενώ ο Robert έχει ακόμα έναν 30χρονο γιο από τον προηγούμενο γάμο του.

Ο Robert Downey Jr έχει λάβει πολλά βραβεία για την υποκριτική του, και έχει ευχαριστήσει την Susan σε πολλές του ομιλίες. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας “Gothika” το 2003, όπου η Susan εργαζόταν ως παραγωγός. Η πολυετής τους σχέση κορυφώθηκε με πρόταση γάμου τρεις μήνες αργότερα και τον γάμο τους το 2005.

Η Susan εργάζεται ως παραγωγός ταινιών και δηλώνει,

“Έχω τη δυνατότητα να έχω περισσότερη ευελιξία ως παραγωγός, αφού δεν είμαι μπροστά στην κάμερα. Θαυμάζω τα ζευγάρια ηθοποιών που είναι συνεχώς εκεί. Ο Robert προσεγγίζει με πολλούς τρόπους κάθε ρόλο που αναλαμβάνει και η δουλειά του ακόμα και όταν φαίνεται αβίαστη, απαιτεί πολλή τέχνη και δουλειά.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ