Ο πιο ελκυστικός άνδρας του 2023: Διάσημος πρωταγωνιστής σε πρώτη θέση στο περιοδικό People

Ο πιο ελκυστικός άνδρας του 2023: Διάσημος πρωταγωνιστής σε πρώτη θέση στο περιοδικό People

Ο πιο γοητευτικός άνδρας για το 2023 αποκαλύφθηκε από το περιοδικό People και πρόκειται για τον πρωταγωνιστή της σειράς “Grey’s Anatomy”, Πάτρικ Ντέμπσεϊ. Η αποκάλυψη έγινε στην χθεσινή εκπομπή “Jimmy Kimmel Live”, με τον ηθοποιό να δηλώνει: “Είμαι απλά χαρούμενος που έλαβαν αυτή την απόφαση και που φέτος ήμουν εγώ” και να προσθέτει ότι η οικογένειά του το βρήκε αστείο όταν έμαθε για τον νέο τίτλο. “Γελούσαν, αρκετά δυνατά. Έλεγαν: ‘Όχι, σοβαρά τώρα, ποιος είναι ο πιο γοητευτικός άνδρας;'” ανέφερε. Όσον αφορά την αντίδραση του ηθοποιού του “Grey’s Anatomy” όταν έμαθε τα νέα, δήλωσε στο περιοδικό People σε συνέντευξή του ότι ήταν “εντελώς σοκαρισμένος”. “Και μετά άρχισα να γελάω, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για αστείο. Πάντα ήμουν ο παράνομος και όχι ο νόμιμος” είπε. “Το είχα ξεχάσει εντελώς και ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα βρισκόμουν σε αυτήν τη θέση. Έτσι, έφερα την αυτοπεποίθησή μου”

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ παίρνει τον τίτλο από τον Κρις Έβανς, ο οποίος ανακηρύχθηκε το 2022 ως ο πιο γοητευτικός άνδρας στον κόσμο. Όταν τον ρώτησε ο Κίμελ αν ο Έβανς τον έχει καλέσει τηλεφωνικά, ο ηθοποιός είπε ότι ακόμα δεν έχουν μιλήσει. “Ελπίζω όταν κατέβω από την σκηνή απόψε να μου τηλεφωνήσει” απάντησε.

3 1

Ο ρόλος που τον έκανε διάσημο

Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Δρ. Ντέρεκ Σέπερντ ή “McDreamy” στη σειρά “Grey’s Anatomy”, εμφανίζοντας σε περισσότερα από 250 επεισόδια. Πρόσφατα, πρωταγωνιστεί στην επικείμενη ταινία του Μάικλ Μαν “Ferrari” στον ρόλο του Ιταλού οδηγού αγώνων αυτοκινήτου Πιέρο Ταρούφι που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. Μάλιστα, όπως δήλωσε στο Associated Press πέρυσι, ο ίδιος οδηγούσε στις περισσότερες σκηνές, χαρακτηρίζοντας τον ρόλο του “τον καλύτερο που είχα ποτέ”. Ο ηθοποιός έχει οδηγήσει σε πολλούς επαγγελματικούς αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των 24 Ώρες του Λε Μαν, και είναι μέλος της αγωνιστικής ομάδας Wright Motorsports, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

patrick dempsey

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ