Μαντόνα: Τελείωσε με τις προκλητικές αναρτήσεις, ευχαριστώντας το κοινό της στη Βαρκελώνη

Μαντόνα: Τελείωσε με τις προκλητικές αναρτήσεις, ευχαριστώντας το κοινό της στη Βαρκελώνη

Η επιστροφή της Μαντόνα στις συναυλίες μετά την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της έκανε τους φαν να ξεχάσουν για λίγο τις αρνητικές αντιδράσεις σχετικά με τις αναρτήσεις της. Η “βασίλισσα της ποπ” προκάλεσε αίσθηση με τις πλαστικές εμφανίσεις της και τις αποκαλυπτικές πόζες της. Το βράδυ της Παρασκευής, η Μαντόνα δημοσίευσε μια ακόμη φωτογραφία, ίσως την πιο αποκαλυπτική που έχει ανεβάσει ποτέ, ευχαριστώντας το κοινό της στη Βαρκελώνη για την υποστήριξη που έλαβε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Σε μία από τις φωτογραφίες, η 65χρονη καλλιτέχνης ποζάρει ολόγυμνη από τη μέση και πάνω, καλύπτοντας το στήθος της με μια λευκή διαφάνεια, ενώ σε μία άλλη ποζάρει προκλητικά πάνω σε ένα κρεβάτι. Με αυτές τις αναρτήσεις της, η Μαντόνα δείχνει την αυτοπεποίθησή της και ευχαριστεί τους θαυμαστές της για την απίστευτη ενέργεια που δέχτηκε στη Βαρκελώνη.

Thank you Barcelona incredible Energy Thank you Barcelona incredible Energy 1 Thank you Barcelona incredible Energy 2 Thank you Barcelona incredible Energy 3 Thank you Barcelona incredible Energy 4

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ