Κέιτ Χάντσον: Τα Ρούχα που Ανήκουν στην Κόρη της

Κέιτ Χάντσον: Τα Ρούχα που Ανήκουν στην Κόρη της

Η διάσημη ηθοποιός Κέιτ Χάντσον αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο PEOPLE ότι προτίθεται να δώσει στην 5χρονη κόρη της, Ράνι Ρόουζ, τα ρούχα που έχει φορέσει σε πρεμιέρες κινηματογραφικών ταινιών και άλλες εκδηλώσεις. Η ίδια ανέφερε πως η κόρη της ήδη ενδιαφέρεται για τα ρούχα της, κάτι που της φαίνεται πολύ χαρούμενο. Η Κέιτ Χάντσον έχει επίσης άλλα δύο παιδιά, τον Μπίνγκαμ και τον Ράιντερ, καθώς και μια κόρη από τον αρραβωνιαστικό της Ντάνι Φουτζικάουα.

Αναφερόμενη στα δικά της ρούχα, η Κέιτ εξήγησε ότι κρατάει στη ντουλάπα της τα κομμάτια που έχουν μια σημαντική ιστορία γι’ αυτήν. Η ηθοποιός παραδέχθηκε πως έχει ευνοήσει από μοναδικές ευκαιρίες στη μόδα και είναι ευγνώμων γι’ αυτό. Όταν ρωτήθηκε για το αν ακόμα επιλέγει ρούχα από τη ντουλάπα της μητέρας της, της Λόλας Γκόλντι, απάντησε αρνητικά, με αναφορά στη νεανική της ηλικία.

«Ήμουν πολύ πολύ τυχερή»

Η Κέιτ Χάντσον εξέφρασε την ευτυχία της για το γεγονός ότι μπορεί να διατηρεί αυτές τις αναμνήσεις μέσα από τα ρούχα που έχει φορέσει στο παρελθόν. Τόνισε πως κάθε κομμάτι έχει μια ξεχωριστή ιστορία που τη συνδέει με την πορεία της στην ψυχαγωγία. Με αναφορά σε ρόλους που έχει υποδυθεί, εξήγησε πως η μόδα είχε έναν μεγάλο ρόλο στη δημιουργία της χαρακτηριστικής εμφάνισης κάθε χαρακτήρα. «Ήμουν πολύ πολύ τυχερή», δήλωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ