Η Σόφι Τέρνερ κατευθύνεται προς την απόσυρση της αγωγής κατά του Τζο Τζόνας για την κηδεμονία των παιδιών

Η Σόφι Τέρνερ κατευθύνεται προς την απόσυρση της αγωγής κατά του Τζο Τζόνας για την κηδεμονία των παιδιών

Η Σόφι Τέρνερ ζήτησε να αποσυρθεί η αγωγή που κατέθεσε κατά του συζύγου της, Τζο Τζόνας, όπου κατηγόρησε ότι εμπόδισε τις κόρες τους να ταξιδέψουν μαζί της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η 27χρονη ηθοποιός ζήτησε από τον δικαστή τους διαζυγίου τους να απορρίψει την αγωγή, σύμφωνα με το TMZ. Η ανάκληση της αγωγής φαίνεται να είναι σχεδόν βέβαιη, αφού και οι δύο πλευρές συμφώνησαν.

Η αρμοδιότητα της υπόθεσης βρίσκεται στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης, αφού η αγωγή κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023. Το πρώην ζευγάρι μοιράζεται δύο κόρες, τη Γουίλα, τριών ετών, και τη Ντελφίν, ενός έτους. Τον Οκτώβριο, είχαν καταλήξει σε συμφωνία για την κηδεμονία, μετά από αγωγή της Τέρνερ κατά του Τζόνας για τις προσπάθειές του να την εμποδίσει να πάρει τα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δικαστικά έγγραφα που δημοσιεύτηκαν από τη DailyMail

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που δημοσιεύτηκαν από τη DailyMail.com, η ρύθμιση για την επιμέλεια προβλέπει ότι κάθε γονέας θα παίρνει δύο εβδομάδες φροντίδας των κοριτσιών τους μέχρι τον Ιανουάριο του 2024. Επίσης, επιτρέπει στα κορίτσια να ταξιδεύουν μεταξύ ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και σε άλλα μέρη των δύο χωρών. Ενώ ο Τζόνας κατάφερε να πάρει τα κορίτσια σε περιοδεία με το συγκρότημά του, η Τέρνερ μπόρεσε να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί τους στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά της.

Η συμφωνία προέκυψε μετά από τέσσερις ημέρες διαμεσολάβησης στη Νέα Υόρκη, όπου τα κορίτσια διέμεναν με τη μητέρα τους. Η επίλυση της κηδεμονίας αναμένεται να διευκολύνει την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους.

Snapinsta.app 366974394 702076998400177 8437099501310272352 n 1080

Πηγή: Alpha Free Press

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ