Η Σερ αποκαλύπτει το ένα πράγμα που κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει τουλάχιστον μία φορά

Η Σερ αποκαλύπτει το ένα πράγμα που κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει τουλάχιστον μία φορά

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράζεται μερικές πληροφορίες σχετικά με τη σχέση της με τον 37χρονο σύντροφό της.

Η διάσημη τραγουδίστρια Σερ αποκαλύπτει τη συμβουλή που προσφέρει σε όλες τις γυναίκες. Η 77χρονη τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για το ένα πράγμα που πιστεύει πως κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στην εκπομπή “Chicken Soup Date” στο Youtube, με την οικοδέσποινα Εμίλια Ντιμόλντενμπεργκ. “Να βγουν με έναν νεότερο άντρα”, αναφέρει. Η Σερ, η οποία είναι σε σχέση με τον 37χρονο Αλεξάντερ Έντουαρντς, μίλησε για το απροσδόκητο ειδύλλιο τους και τον τρόπο που αναζωογόνησαν τη σχέση τους μέσω γραπτών μηνυμάτων.

“Έφυγα για να ταξιδέψω στην Ελβετία και μου έστειλε μήνυμα: ‘Πού πας;'”, ανέφερε. “Του απάντησα: ‘Πάω στην Ελβετία. Είμαι λίγο κουρασμένη’ και τότε μου έγραψε: ‘Λοιπόν, ξεκουράσου λίγο, μωρό μου’, με τρία γράμματα Υ”. Συνέχισε λέγοντας: “Και εγώ λέω: ‘Δεν με ξέρει αρκετά καλά για να βάλει τρία γράμματα Υ στο μωρό μου’. Ήμουν λίγο εκνευρισμένη. Και μετά άρχισε να μου στέλνει μηνύματα”.

Επίσης, η Σερ αποκάλυψε ότι ο Έντουαρντς της αγόρασε ένα δαχτυλίδι που “φορά συνεχώς”. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού το φθινόπωρο του 2022 και ταίριαξαν μετά από “περίπου 15 λεπτά”. Παρόλο που χώρισαν τον Μάιο, φαίνεται ότι ξαναβρήκαν τον δρόμο τους λίγους μήνες αργότερα. Μετά την επανένωση τους, μια πηγή αποκάλυψε στο Page Six ότι η τραγουδίστρια “απλά θέλει να είναι ευτυχισμένη”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ