Γραβάτα Καρόλου με Ελληνική Σημαία: “Ο οίκος μας επιθυμούσε να αποτυπώσει το ιερότερο σύμβολο της πατρίδας μας”

Γραβάτα Καρόλου με Ελληνική Σημαία: “Ο οίκος μας επιθυμούσε να αποτυπώσει το ιερότερο σύμβολο της πατρίδας μας”

Η Μαριάννα Παγώνη, γνωστή ως “βασίλισσα της γραβάτας”, μίλησε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της που συνέβησαν τους τελευταίους μήνες του 2023. Επέλεξε να φορέσει μία γραβάτα με την ελληνική σημαία του οίκου σε κομβικές ιστορικές στιγμές, όπως κατά την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Νοτίου Κορέας Γιον Σουκ Γιεόλ στο Μπάκιγχαμ τον Νοέμβριο και στην 28η Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (COP28).

Η γραβάτα αποτελεί σχέδιο της ίδιας και απεικονίζει την ελληνική σημαία πάνω σε μετάξι. “Άρεσε τόσο πολύ που αγόρασε κι άλλες ίδιες γραβάτες και να φορέθηκαν από διάφορες προσωπικότητες”, ανέφερε η Παγώνη. Επίσης, εκφράζει τον θαυμασμό της προς τον βασιλιά Κάρολο για τη στήριξή του προς την Ελλάδα.

Περισσότεροι Πελάτες και Νέες Συλλογές

Η επιτυχία αυτής της γραβάτας οδήγησε σε νέες δημιουργίες και αυξημένο ενδιαφέρον από τη βασιλική οικογένεια. Επίσης, διαβεβαίωσε ότι είναι προετοιμασμένη για νέες συλλογές γραβατών που θα είναι έτοιμες σε περίπου δύο μήνες. Η ίδια γραβάτα έγινε γνωστή ως η “γραβάτα της ελληνικής υπερηφάνειας” στο εξωτερικό.

Παγκόσμια Γνωστότητα και Συγκίνηση

Με περηφάνια αναφέρει ότι πολλοί ηγέτες και προσωπικότητες έχουν φορέσει τις δημιουργίες της και πρόσφατα τις φόρεσαν και ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Αμερικής Τζο Μπάιντεν. Επίσης, μια αξιομνημόνευτη στιγμή ήταν όταν ο Μπάιντεν την φόρεσε και απέδειξε τον θαυμασμό του προς την Ελλάδα μέσω των γραβατών της Παγώνη.

Στόχος: Διεθνής Επέκταση

Τέλος, η Παγώνη εκφράζει την προσήλωσή της στη δημιουργία και αναφέρει την επιθυμία της να επεκταθεί διεθνώς ο οίκος. “Μετά από τα πετυχημένα γεγονότα, έχουμε ξεπεράσει τα εγχώρια όρια και τώρα στοχεύουμε στη διεθνή αγορά. Ήταν μια μεγάλη στιγμή για εμάς”, καταλήγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ