Αλέν Ντελόν γιος: “Μαχαιρώματα” στην οικογένεια

Αλέν Ντελόν γιος: “Μαχαιρώματα” στην οικογένεια

Η οικογένεια του Αλέν Ντελόν βρίσκεται σε έντονες διαμάχες μετά τη συνέντευξη του γιου του στο περιοδικό “Paris Match”, προκαλώντας αγεφύρωτο ρήγμα στις σχέσεις τους. Ο Αλέν Ντελόν ανακοίνωσε ότι κατέθεσε μήνυση εναντίων του γιου του, Άντονι, μετά από τις αποκαλύψεις του στην συνέντευξη. Τα λόγια του Άντονι περί επιρροής της αδελφής του στον πατέρα τους προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Στη συνέχεια, ο Αλέν-Φαμπιέν, ένα από τα παιδιά του ηθοποιού, ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram που δείχνει τον Αλέν Ντελόν αδυνατισμένο και ταλαιπωρημένο, δημιουργώντας ανησυχίες.

Οι Δηλώσεις του Άντονι Ντελόν

Ο Άντονι αναφέρει ότι κατέθεσε καταγγελία εναντίον της αδελφής του στην αστυνομία, ισχυριζόμενος ότι του έκρυψε πληροφορίες σχετικά με την υγεία του πατέρα τους.

Άλλες Δηλώσεις και Αντιδράσεις

Ο δικηγόρος του Αλέν Ντελόν αποκάλυψε ότι ο πελάτης του σκοπεύει να καταθέσει μήνυση εναντίον του γιου του, καταδικάζοντας τις δηλώσεις του ως προσβλητικές. Από την πλευρά της, η Ανούσκα ανακοίνωσε ότι θα κινήσει μήνυση κατά του αδελφού της για δυσφήμιση, συκοφαντία, απειλές και παρενόχληση.

Ο ίδιος ο Άντονι αποκάλυψε ότι ο πατέρας του αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ότι η εισαγγελία εξετάζει το ενδεχόμενο να τον τοποθετήσει υπό δικαστική προστασία λόγω έλλειψης ορθής κρίσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ