Βατίδου – Κούγιας: Για εμένα ο Αλέξης είναι όπως η οικογένειά μου

Βατίδου – Κούγιας: Για εμένα ο Αλέξης είναι όπως η οικογένειά μου

Η Βατίδου – Κούγιας μίλησε με σαφήνεια για την πιθανή επανασύνδεση με τον Αλέξη Κούγια, δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα”. “Η προσωπική μας ζωή βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής εδώ και πολλά χρόνια. Είναι απόλυτα σεβαστό και δεν έχω αντίρρηση γι’ αυτό,” είπε η Εύη Βατίδου. Και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Είμαστε λίγο πιο κοντά, ίσως να μιλάμε λίγο περισσότερο, αυτό είναι το καλό στην όλη υπόθεση.”

Σχετικά με τη δική του προσωπική ζωή, δήλωσε πως δεν επιθυμεί να πάρει θέση, επιθυμεί μόνο ο Αλέξης να είναι ευτυχισμένος. Όσον αφορά τη δική της θέση, ως μητέρα των παιδιών τους, εξέφρασε τη στήριξή της προς το πρώην σύζυγό της, αναφέροντας πως γι’ αυτήν ο Αλέξης είναι οικογένειά της. “Βεβαίως και τον πήρα τηλέφωνο μετά από αυτές τις δηλώσεις και θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο και θα με ξαναπάρει,” εξήγησε ακόμα.

Τελειώνοντας είπε: “Τώρα τι θέλει να πει ίσως δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ να ακούγονται προσωπικά. Είναι και με τις ώρες του βεβαίως γιατί τη μια μέρα λέει έτσι, την άλλη μέρα αλλιώς.”

Δείτε το βίντεο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ