Τραϊάνα Ανανία Instagram: Η διαφορετική… ικαριώτικη εμπειρία της ηθοποιού

Τραϊάνα Ανανία Instagram: Η διαφορετική… ικαριώτικη εμπειρία της ηθοποιού

Η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία δεν φάνηκε πολύ ευχαριστημένη με τα τοπικά πανηγύρια στην Ικαρία

Η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία βρίσκεται σε διακοπές στην Ικαρία και φαίνεται ότι δεν της άρεσαν και πολύ τα γνωστά πανηγύρια του νησιού. Η ίδια παραβρέθηκε σε ένα ικαριώτικο πανηγύρι, αλλά απογοητεύτηκε, όπως ανέφερε σε μια ανάρτησή της στο Instagram, λέγοντας ότι “εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενερωτοί τελικά. Σε όλα τα πανηγύρια γίνονται τα ίδια και τα ίδια”. Ανέβασε ακόμη και ένα βίντεο με τον χορό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “Εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενερωτοί τελικά. Σε όλα τα πανηγύρια γίνονται τα ίδια και τα ίδια. Κλασικό ελληνικό στύλ: Κουτσομπολιό, θάψιμο των άλλων, πολύ φαγητό και ποτό, και αν δεν χορεύεις έξαλλα φοβούμενος τα σχόλια. Και αν φορέσεις ένα πολύχρωμο μπουφάν και ένα σκούφο για να προστατευτείς από το κρύο, πολλοί σε κριτικάρουν παράξενα. Αναφέρομαι σε ένα χωριό γιατί περιτριγυρίζεται από τη θάλασσα…”

traiana anania1

«Σας παρουσιάζω την τρελή του χωριού»

«Πήγα σε τόσα πανηγύρια και δεν γνώρισα τον “τρελό του χωριού”. Πήγα σε τόσα πανηγύρια και κανένας δεν ήταν “για τα πανηγύρια”. Και εσείς οι χίπηδες, μην γίνεστε τόσο ρατσιστές προς όσους δεν είναι χίπηδες. Συνολικά, ανοίξτε το μυαλό σας… Προσπαθώ να διατηρήσω τη θετική μου διάθεση σε αυτό το χωριό δίπλα στη θάλασσα φορώντας το μίνι φόρεμά μου και τα λευκά τακούνια μου. “Πρέπει να χορέψω στο κέντρο του χωριού μόνη μου όπως να ‘ναι;” ρώτησα τον Γιάννη… “Όχι, επειδή είσαι τρελή” … Σας παρουσιάζω την τρελή του χωριού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ