Ένας 23χρονος τραυματίας σε επίθεση με αυτοκίνητο στην Κρήτη

Ένας 23χρονος τραυματίας σε επίθεση με αυτοκίνητο στην Κρήτη

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε ένα αυτοκίνητο με Kalashnikov στην περιοχή του Τσιφούτ Καστέλλι στην Κρήτη, με αποτέλεσμα ένας 23χρονος να τραυματιστεί σοβαρά.

Στις 30 Απριλίου, στο Τσιφούτ Καστέλλι του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο Κρήτης, σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο. Ακριβώς λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι, το αυτοκίνητο δέχθηκε πυροβολισμούς με Kalashnikov, όπως αναφέρουν το cretalive και το flashnews. Ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ φαίνεται ότι τραυματίστηκε και ένα παιδί. Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα με τραύματα, χωρίς να βρίσκεται σε κίνδυνο για τη ζωή του. Αναμένεται να καταθέσει στις αστυνομικές αρχές σχετικά με το περιστατικό.

Μέχρι στιγμής, δεν επιβεβαιώνονται πληροφορίες για την παρουσία ανηλίκου στο αυτοκίνητο ή τραυματισμό παιδιών. Στην περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό υπάρχει αναστάτωση και έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Από τα πρώτα στοιχεία και τις πληροφορίες, οι αρχές εξετάζουν το περιστατικό ως ένοπλο επεισόδιο που θυμίζει συμπλοκή που είχε προηγηθεί περίπου ένα χρόνο πριν στην ίδια περιοχή.

astunomia peripoliko 2

Αιτία του περιστατικού

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η επίθεση συνδέεται με συμπλοκή μεταξύ τριών ατόμων λόγω προσωπικών διαφορών, με την αστυνομία να ερευνά τα στοιχεία που δείχνουν πιθανή συμπλοκή ανάμεσα σε μέλη της ίδιας οικογένειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ