Τα γυρίσματα της σειράς “Ναυάγιο” δίπλα στον τόπο του τραγικού ναυαγίου

Τα γυρίσματα της σειράς “Ναυάγιο” δίπλα στον τόπο του τραγικού ναυαγίου

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο πρωταγωνιστής της σειράς του MEGA, “Το Ναυάγιο”, μίλησε για τον ρόλο του. Σε μια συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Ελένη”, εξέφρασε την αναγνώρισή του για τις δύσκολες συνθήκες των γυρισμάτων και τον ρόλο που υποδύεται φέτος.

Αναφερόμενος στην απόφασή του να αναλάβει αυτό τον ρόλο, αναφέρει: “Αρχικά σκεφτόμουν να κάνω μια μικρή παύση από την τηλεόραση, αφού έχω έναν σημαντικό ρόλο στο θέατρο. Ωστόσο, μετά από συζήτηση με τον παραγωγό της σειράς, αποφάσισα να δεχτώ την πρότασή του, καθώς μου άρεσε το βιβλίο και περίμενα να δω πώς αποδόθηκε το κλίμα του στην σειρά”.

Αναφορικά με την επίδραση των κοινωνικών γεγονότων σε έναν ηθοποιό, αναφέρει: “Τον τελευταίο χρόνο έχουμε παρακολουθήσει τόσα άσχημα γεγονότα που μπορούν να επηρεάσουν έναν καλλιτέχνη. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, βιώσαμε μια τραγωδία κοντά στο σημείο όπου γίνονταν τα γυρίσματα, γεγονός που με έκανε να νιώσω πολύ έντονα αυτή την απελπισία που βιώνω και εγώ ως πολίτης”.

Ο ρόλος του στο “Ναυάγιο” και η αντίδραση στις δύσκολες σκηνές

Σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όλο το πλήρωμα της σειράς, τόσο οι ηθοποιοί όσο και οι τεχνικοί, εργάστηκαν πολύ σκληρά για να μεταδώσουν αυθεντικότητα στις σκηνές. Αναφέρει επίσης πως η σειρά έχει πολλές συγκλονιστικές σκηνές που αντιπροσωπεύουν τη ζωή σε όλο της το μεγαλείο.

Εκτός από τη σειρά, ο Λεωνίδας Κακούρης πρωταγωνιστεί επίσης στη θεατρική παράσταση “Ο Βασιλιάς Ληρ” στο Εθνικό Θέατρο.

Snapinsta.app 374686809 17971134962545319 6381219626093590330 n 1080

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ