Συνέντευξη Σπύρου Παπαδόπουλου στην εκπομπή «Δύο στις 10»

Συνέντευξη Σπύρου Παπαδόπουλου στην εκπομπή «Δύο στις 10»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στη δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη για την επαγγελματική του πορεία ως παρουσιαστής στην τηλεόραση και αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που έκανε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με την πολιτική και τον απογοητευτικό του στάση έναντι της Αριστεράς.

Αναφορικά με το τηλεφώνημα στον πρωθυπουργό, αναφέρει ότι τον τηλεφώνησε ένα βράδυ στις 11 και τον ενημέρωσε για μία ομάδα Ελλήνων φοιτητών που ήταν εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο, με τον πρωθυπουργό να του υπόσχεται ότι θα τον βοηθήσει και να του παραχωρεί τον αριθμό του τηλεφώνου για να τον ενημερώσει οποτεδήποτε τον χρειαστεί.

Σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σχετικά με τη σχέση του με την κυβέρνηση του Μητσοτάκη, δηλώνει ότι τον έχει πείσει και ότι του το ‘χα. Αναφέρει ένα συγκεκριμένο περιστατικό όπου ο πρωθυπουργός του έδειξε την ευγνωμοσύνη του για ένα σποτ που έκανε για τον κορωνοϊό και του παραχώρησε τον αριθμό του τηλεφώνου.

Παράλληλα, εξηγεί πώς ένιωσε απογοητευμένος από την Αριστερά, επισημαίνοντας παράλληλα πως παραμένει Αριστερός χωρίς, ωστόσο, να περιμένει την εμφάνιση μιας Αριστεράς που ονειρεύεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ