Σταμάτης Γαρδέλης: Δεν μας ενδιαφέρει ο σεξουαλικός προσανατολισμός του καθενός, αλλά μόνο το έργο που παράγει

Σταμάτης Γαρδέλης: Δεν μας ενδιαφέρει ο σεξουαλικός προσανατολισμός του καθενός, αλλά μόνο το έργο που παράγει

Ο Σταμάτης Γαρδέλης έκανε συζήτηση για τις δηλώσεις του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάσο Ξιαρχό. Στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», ο Γαρδέλης δήλωσε: «Μόλις βγήκα από την Φαίη, είμαι λίγο ταραγμένος. Ένοιωσα ότι μπήκα σε έναν περιορισμό της ελευθερίας του λόγου μου. Δεν μπορώ να έχω τη δική μου άποψη;». Πρόσθεσε επίσης: «Δεν με ενδιαφέρει ο σεξουαλικός προσανατολισμός του καθενός, αλλά μόνο το έργο που παράγει ως πολιτικός ή καλλιτέχνης. Καλημέρα, είμαι οπαδός των ηλικιωμένων. Γιατί σε ενοχλεί και το επαναλαμβάνεις συνεχώς; Αυτό είναι ακριβώς ομοφοβικό, ρατσιστικό και διχαστικό»,.

Όσον αφορά τον πληθυσμό, είπε: «Έχω απογοητευθεί που ως λαός έχουμε μπει σε ένα διχασμό, έναν προβληματισμό για τα παιδιά και τον προσανατολισμό τους. Δεν μας αφορούν αυτά, μας αφορά το ζήτημα της επιβίωσης. Δεν με ενδιαφέρει αν ένας αρχαίος λαός πήγε να πάρει ένα αυτόγραφο από την Αντζελίνα Τζολί στην Πάτρα και δεν πήγε να ψηφίσει. Αυτό με απογοήτευσε. Τι σημαίνει Αντζελίνα Τζολί; Είναι μια ηθοποιός του Hollywood, που ήρθε στην Ολυμπία. Τι δεν καταλαβαίνουμε;».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Τάσο Ξιαρχό και τη σχέση τους, που συζητήθηκε κατά τη διάρκεια του «I’m a Celebrity». Δήλωσε: «Δεν έχω καμία επιθυμία να επικοινωνήσω μαζί του. Θέλω να επιστρέψω στο ριάλιτι. Από όσα έζησα, παίχτηκαν πολύ λίγα. Μου ήρθε μια υπερπαραγωγή και παίχτηκαν πολύ λίγα. Δεν ξέρω ποιος έκανε το μοντάζ. Αυτό που είδα δεν με αντιπροσώπευσε. Έκανα ένα χορό κάτω από τη βροχή, στην καταιγίδα και δεν το είδα», εξήγησε. Τέλος, όσον αφορά την εθελοντική αποχώρηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη, ανέφερε: «Πρέπει να ρωτήσετε τον Ξιαρχό για αυτό. Αυτό που μας είπε για τους λόγους που έφυγε on camera είναι πολύ πιο βαθύ από τους λόγους υγείας. Δεν θα το επαναλάβω, είναι λίγο σαν κουτσομπολιό. Ο Ξιαρχός το είπε μπροστά στην κάμερα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ