Σούπερ Κική – Μαυρίκιος: Συνεχίζοντας την Κόντρα τους μετά τη Δικαστική Απόφαση

Σούπερ Κική – Μαυρίκιος: Συνεχίζοντας την Κόντρα τους μετά τη Δικαστική Απόφαση

Η Super Κική μίλησε για την κόντρα της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου σε ένα νέο βίντεο στο TikTok, αναφερόμενη στη δικαστική διαμάχη και τις αντιδράσεις της προς τους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια. Τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε ζητήσει ο μουσικοσυνθέτης απορρίφθηκαν, όπως αποκαλύφθηκε στις 5 Ιουνίου. Σχολιάζοντας την αρχική της στάση έναντι του Μαυρίκιου Μαυρικίου, ανέφερε ότι δεν είχε προσωπικά θέματα μαζί του.

Στη συνέχεια, καταφέρνει με ειρωνικό τρόπο τη στάση του Μαυρίκιου, υποστηρίζοντας ότι αντί να κρυφτεί, συνεχίζει να επιδεικνύει τη διαμάχη του με την ίδια. Αναφέρει ότι δεν καταλαβαίνει την επιθυμία του για δημοσιότητα και τον καλεί να ηρεμήσει. Επιπλέον, αντιδρά στη συμπεριφορά των παρουσιαστών και των δημοσιογράφων, κατηγορώντας τους για παρέκτροπα και ψευδείς ειδήσεις για την περίπτωσή της.

@super_kikiii #superkikiii💙 ♬ πρωτότυπος ήχος – Super_kikiii

Αντίδραση ενάντια στους Δημοσιογράφους και Παρουσιαστές

Στο επόμενο της βίντεο στο TikTok, εστιάζει στη στάση των παρουσιαστών και των δημοσιογράφων, καταγγέλλοντας την έλλειψη ενημέρωσης και τη διάδοση ψευδών ειδήσεων σχετικά με την υπόθεσή της. Αποκαλύπτει επίσης ότι αισθάνεται συνεχώς εκμεταλλευόμενη από τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους.

Επισημαίνει επίσης την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν κατατεθεί εναντίον της και την αντίδραση του Μαυρίκιου Μαυρικίου σε αυτήν την απόφαση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ