Η Βιογραφία του Βασίλη Καρρά: Όταν ο Τραγουδιστής Είχε Πέσει Θύμα Απαγωγής

Η Βιογραφία του Βασίλη Καρρά: Όταν ο Τραγουδιστής Είχε Πέσει Θύμα Απαγωγής

Ο Θάνος Κανούσης που έγραψε τη ζωή του Βασίλη Καρρά, μοιράστηκε μυστικές ιστορίες για τον λαϊκό καλλιτέχνη με το βιβλίο του. Κατά τη συνεργασία του με τον Βασίλη, έζησε στιγμές συγκίνησης όταν ο τραγουδιστής συνειδητοποιούσε τις δύσκολες στιγμές της ζωής του. “Δάκρυζε πολλές φορές όταν γράφαμε τη βιογραφία του” αποκάλυψε ο Θάνος Κανούσης στο «Happy Day». Ανέφερε την πρόταση για μια πιθανή κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του Καρρά, καθώς και ένα σημείωμα που είχε γράψει για τη σύζυγό του λίγους μήνες πριν εγκαταλείψει αυτόν τον κόσμο.

“Νομίζω πως θα γίνει ταινία για τη ζωή του. Πώς να μην είναι σενάριο ταινίας όταν ένα παιδί 10 ετών αναγκάζεται από τη φτώχεια να προωθεί κουλούρια και να δουλεύει σε συνεργείο;” αναφέρει. Κατόπιν περιγράφει την επίσκεψή του στο Βασίλη στη Θεσσαλονίκη, όπου ο τραγουδιστής του ζήτησε να του διαβάσει το βιβλίο του ενώ παράλληλα ανέφερε το σημείωμα για τη γυναίκα του.

«Χριστινάκι σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου»

“Πήραμε το σημείωμα έξι μήνες πριν φύγει από τη ζωή, όταν βρισκόταν στην εντατική. Μου είπε ‘Χριστινάκι σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου. Να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους έχεις τρόπους εσύ γι’ αυτό σ’ αγαπώ'”, συνέχισε ο Θάνος Κανούσης.

Η απαγωγή στο Αγρίνιο – Του έλεγαν «άρχοντα για σένα ήρθαμε»

Αναφέρθηκε και στην απαγωγή του Καρρά στο Αγρίνιο, λέγοντας: “Ήταν πρώτο όνομα ο Βασίλης και κατά τη διάρκεια ενός πανηγυριού τον είχαν απαγάγει από ‘θεσσαλονικείς καπνέμπορους’. Τον πήγαν σε ένα ακατοίκητο χωριό για να μην εμφανιστεί στη σκηνή”.

Αναφέρθηκε επίσης στην σχέση του Βασίλη Καρρά με τον Πασχάλη Τερζή, αποκαλώντας τον Τερζή ως “αδερφό” και μιλώντας για την αμοιβαία υποστήριξή τους.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Η Βιογραφία του Βασίλη Καρρά

Η βιογραφία του Βασίλη Καρρά, με τίτλο το αγαπημένο του «Καλησπέρα και καλή βραδιά», κυκλοφόρησε στις 16 Μαΐου και θεωρείται πως θα μπορούσε να γίνει μια συγκλονιστική ταινία. Η ιστορία ενός αγοριού που με αγάπη για το τραγούδι, ανθεκτικότητα, ένστικτο και ειλικρίνεια κατάφερε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές όλων των εποχών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ