Βασάλος – Παπαγεωργίου: Το ζευγάρι εντυπωσιάζει στα VMA 2024

Βασάλος – Παπαγεωργίου: Το ζευγάρι εντυπωσιάζει στα VMA 2024

Ο γνωστός youtuber και πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Βασάλος, βρέθηκε στα MAD VMA 2024 με την εντυπωσιακή Influencer, Μαρία Παπαγεωργίου.

Την περασμένη Τετάρτη 19 Ιουνίου, στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαρία Παπαγεωργίου. Ο Βασάλος παρακολούθησε την εκδήλωση μαζί με την εκθαμβωτική Influencer, με την οποία όλοι υποθέτουν ότι είναι ζευγάρι.

Επίσης, στην ίδια παρέα βρέθηκε η Βάλια Χατζηθεοδώρου, με την οποία συνεργάζεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Η Μαρία Παπαγεωργίου επέλεξε ένα λευκό, αέρινο φόρεμα για τη βραδιά, ενώ είχε συνοδευτεί από τον Κωνσταντίνο Βασάλο στα MAD VMA 2024. Ένα αποκλειστικό βίντεο τους δείχνει να περιπατούν στα παρασκήνια μαζί με την Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Οι κοινές αναρτήσεις

Αν και ο Βασάλος αποφεύγει να μιλήσει για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, φαίνεται πλέον ότι έχει βρει το έρωτα. Οι φήμες για σχέση με τη Μαρία Παπαγεωργίου κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό. Παρόλα αυτά, έχουμε ακούσει τον Βασάλο να αποφεύγει να μιλήσει επί του θέματος, επιμένοντας ότι δεν αφορά κανέναν το ποιος είναι η αγάπη της ζωής του.

Ωστόσο, οι κοινές αναρτήσεις του Βασάλου και της Μαρίας Παπαγεωργίου από ίδια μέρη υποδηλώνουν όχι μόνο ότι είναι ζευγάρι, αλλά και ότι περνούν πολύ χρόνο μαζί. Τα ταξίδια είναι κάτι που απολαμβάνουν και οι δύο, και οι διακοπές τους το Πάσχα αποτέλεσαν μια τέλεια ευκαιρία να ταξιδέψουν σε έναν εξωτικό προορισμό.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==
ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ