Νέγκα – Σάττι MAD: “Δεν αισθάνθηκα ότι αμαύρωσα τη χαρά της με τη δήλωσή μου”

Νέγκα – Σάττι MAD: “Δεν αισθάνθηκα ότι αμαύρωσα τη χαρά της με τη δήλωσή μου”

Η δήλωση της Νέγκα σχετικά με τη Σάττι από τα Mad VMA

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε πρόσφατα για το σχόλιο που έκανε στη Μαρίνα Σάττι κατά την απονομή του βραβείου ως καλύτερης ποπ καλλιτέχνιδας στα Mad VMA. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», εξήγησε ότι δεν επιθυμούσε να δημιουργηθεί πολύς θόρυβος γύρω από αυτό το θέμα και ότι δεν πιστεύει πως επηρέασε αρνητικά τη Σάττι.

Αναφερόμενη στο περιστατικό με έξυπνο τρόπο, είπε: «Είμαι εδώ για να αναγνωρίσω την καλλιτεχνική της δουλειά, παρόλο που έχω διαφορετική άποψη. Θα μπορούσα να αγνοήσω το θέμα, αλλά σέβομαι το ταλέντο της ως τραγουδίστρια. Έτσι αποφάσισα να την προσκαλέσω να πάρει το βραβείο, ενώ ταυτόχρονα να εκφράσω τη διαφωνία μου μαζί της».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε:

«Δεν ήθελα να προκαλέσω αναστάτωση. Και, ειλικρινά, δεν υπήρξε. Δεν έγινε καν σεισμός παγκοσμίως, φαίνεται ότι ο κόσμος συνεχίζει να ασχολείται με σοβαρότερα θέματα. Για μένα, είναι σημαντικό να εκφράζω την άποψή μου, ακόμα και αν αυτό μπορεί να φαίνεται αντισυμβατικό. Δεν πιστεύω ότι επηρέασα αρνητικά τη Σάττι. Πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν αμφιλεγόμενες πράξεις και απόψεις, αλλά η λάμψη τους παραμένει αναλλοίωτη».

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Πέρασα καλά στα Mad VMA και ήταν τιμή μου να βραβεύω τους καλλιτέχνες. Ίσως όμως η έντονη προσωπικότητά μου και ο ειλικρινής λόγος μου να μην συμβαδίζουν με την εμφάνιση σε τέτοιες εκδηλώσεις».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ