Σίσσυ Χρηστίδου – Αλεξάνδρου: «Ποτέ δεν με πήρε τηλέφωνο, παρά τις δηλώσεις του»

Σίσσυ Χρηστίδου – Αλεξάνδρου: «Ποτέ δεν με πήρε τηλέφωνο, παρά τις δηλώσεις του»

Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε για πρώτη φορά στις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου σχετικά με το τέλος της συνεργασίας τους. Η παρουσιάστρια εξήγησε τι συνέβη και τον λόγο που διακόπηκε η συνεργασία τους, εκφράζοντας τη λύπη της για τα λεγόμενά του. Επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν κλήθηκε στη βάφτιση του γιου του Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, μετά το τέλος της σεζόν προσκάλεσε τους συνεργάτες της σε ένα γεύμα για να τους ευχαριστήσει και να συζητήσουν για το μέλλον της εκπομπής. Σε αυτό το γεύμα ήταν προσκεκλημένος και ο Δημήτρης, ωστόσο δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για το μέλλον της ομάδας. Αργότερα, οι οικονομικές δυσκολίες οδήγησαν στην απόφαση να μην παραταθεί η συμβόλαιο του Αλεξάνδρου.

«Δεν με πήρε τηλέφωνο και μου το έκλεισε»

Η Σίσσυ ανέφερε ότι αν και η εταιρεία στην οποία ανήκει ο Αλεξάνδρου του διαφώτισε για την απόφαση, εκείνος δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί της. Όταν τον αποκάλεσε τηλεφωνικά για να συζητήσουν για την κατάσταση, της έκλεισε το τηλέφωνο. Αντιμετωπίζοντας τα λεγόμενά του σε συνέντευξή του, η Σίσσυ δήλωσε ότι δεν είχε ποτέ τηλεφωνήσει την ίδια και εξέφρασε τη λύπη της για αυτήν την κατάσταση.

Tο προσκλητήριο της βάφτισης και η συνεργασία με άλλους συνεργάτες

Σχετικά με τη βάφτιση του γιου του Αλεξάνδρου, η Σίσσυ δήλωσε ότι δεν της έστειλε πρόσκληση και θεώρησε ότι θα γινόταν σε πιο στενό κύκλο. Εξέφρασε επίσης την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι το όνομα του γιου της διαρρέυστηκε δημόσια πριν το ανακοινώσει στην οικογένειά της, ακόμη και από τους φίλους της Τούνη και Παύλου.

Τέλος, οι δηλώσεις του Αλεξάνδρου σχετικά με τη Σίσσυ και άλλους συνεργάτες του προκάλεσαν οργή στην παρουσιάστρια, η οποία κατακεραύνωσε τον ραδιοφωνικό παραγωγό για τις άσχημες δηλώσεις που έκανε κατά την διάρκεια της εκπομπής της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ