Οικονομάκου – Μενεγάκη: Η Παρουσιάστρια Έμεινε Σοκαρισμένη με τις Ώρες των Γυρισμάτων

Οικονομάκου – Μενεγάκη: Η Παρουσιάστρια Έμεινε Σοκαρισμένη με τις Ώρες των Γυρισμάτων

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ανέφερε λεπτομέρειες για το πρόγραμμά της, εντυπωσιάζοντας την παρουσιάστρια.

Η Οικονομάκου μίλησε για την εμπειρία της στη σειρά του ANT1, “Ο πρώτος από εμάς”, καθώς και για το ρόλο της ως influencer στο Instagram. Η Ελένη Μενεγάκη δεν κρύβει την έκπληξή της όταν μάθει ότι οι ώρες γυρισμάτων ξεπερνούσαν τις 10 ώρες καθημερινά. “Ένιωσα έκπληξη, αλλά έχω μάθει να το επιβιώνω σε αυτούς τους ρυθμούς ζωής”, ανέφερε η Οικονομάκου.

Η Μενεγάκη σχολίασε την κατάσταση ρωτώντας αν το δωδεκάωρο αυτό δεν την κουράζει, όμως η Οικονομάκου της εξήγησε ότι όταν απολαμβάνεις αυτό που κάνεις, οι ώρες δεν είναι τόσο βαρετές. “Είναι ένας τρόπος ζωής για μένα. Δεν κουράζομαι σωματικά, αλλά ψυχικά αν δεν είμαι καλά”, συμπλήρωσε.

oikonomakou 2

Τα πρώτα βήματα της ηθοποιού

Η Αθηνά Οικονομάκου γεννήθηκε στη Σκάλα Λακωνίας και σπούδασε υποκριτική στην “Κεντρική Σκηνή” της Μιμής Ντενίση. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ήταν στη σειρά “Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον” του ΑΝΤ1 το 2007. Έκτοτε εμφανίζεται σε διάφορες παραγωγές της τηλεόρασης, αποκτώντας μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ