Οι γονείς του Ατζαράκη: Αντίδραση στην Επιλογή της Καριέρας Του

Οι γονείς του Ατζαράκη: Αντίδραση στην Επιλογή της Καριέρας Του

Ο Διονύσης Ατζαράκης μιλά για τις αντιρρήσεις των γονιών του και τα νεανικά του χρόνια

Ο δημοφιλής stand up comedian, Διονύσης Ατζαράκης, μίλησε στην εκπομπή “Ελένη” και αποκάλυψε τις αντιδράσεις των γονιών του όταν ανακοίνωσε την επιλογή της καριέρας του. “Το stand up είναι μια επικοινωνία με το κοινό. Εγώ και ο αδερφός μου ανέκαθεν είχαμε χιούμορ, ενώ οι γονείς μου όχι. Η μητέρα μου μπορεί να γελάσει με αστεία, ενώ ο πατέρας μου ως δικηγόρος δεν εκτιμά το χιούμορ”, εξήγησε ο Ατζαράκης.

Παραδέχτηκε ότι αρχικά υπήρξαν διαφωνίες όταν αποφάσισε να μην ακολουθήσει τον χώρο της δικηγορίας, αλλά στη συνέχεια η οικογένειά του υποστήριξε την επιλογή του. Επιπλέον, αποκάλυψε: “Η μητέρα μου θαυμάζει τον Λάκη Λαζόπουλο και τώρα που παίζω μαζί του είναι ευτυχισμένη. Ήταν ενθουσιασμένη να συμμετέχει στα βίντεό μου”.

ATZARAKIS 2

«Κατάλαβα ότι δεν είμαι και τόσο καλός σε αυτό»

«Παρακολούθησα σχολείο με διδασκαλία από καλόγριες, δεν είχα προβλήματα. Έχω πτυχίο στη δημοσιογραφία. Σπούδασα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην ίδια σχολή. Έχω λάβει μέρος σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές στο παρελθόν. Κατάλαβα ότι δεν είμαι και τόσο καλός σε αυτό». Σχετικά με το περιεχόμενο της σάτιράς του, ο Ατζαράκης είπε: «Πρόσφατα σάτιρισα και πιο σοβαρά θέματα. Η ουσία είναι όχι το τι σατιρίζεις αλλά το πώς το κάνεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ