Ο Σταμάτης Γαρδέλης παραμένει στην ψυχιατρική κλινική “Δαφνί”: Τι λέει ο αδερφός του

Ο Σταμάτης Γαρδέλης παραμένει στην ψυχιατρική κλινική “Δαφνί”: Τι λέει ο αδερφός του

Ο Σταμάτης Γαρδέλης παραμένει στην ψυχιατρική κλινική “Δαφνί” εδώ και 12 ημέρες, αλλά σύμφωνα με τον αδερφό του, είναι σε καλή κατάσταση. Ο Παναγιώτης Γαρδέλης μίλησε στο “Πρωινό” για την κατάσταση της υγείας του αδερφού του. Δήλωσε: “Χθες μίλησα μαζί του, είναι καλά, ακόμα καλύτερα. Δεν μου είπε τίποτα για εξιτήριο. Μιλήσαμε άνετα και ήταν εντάξει, τον βλέπω πιο καλά. Είχαμε κουβέντα, ήταν άνετος. Είναι καλά, ακούγεται πιο φωτεινός”.

Δείτε το βίντεο

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη από το “Δαφνί”

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο Tlive, όπου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για το ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος για την υγεία του. Δήλωσε: “Είμαι καλά, βρίσκομαι σε μια ασφαλή και σταθερή κατάσταση, με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους ψυχολόγους που με φροντίζουν”. Συνέχισε λέγοντας: “Αισθάνομαι ότι έχω την υποστήριξη των ειδικών δίπλα μου και έχω βρει ρυθμό ύπνου, κάτι που πριν δεν είχα. Έχουν μείνει λίγες σκοτεινές σκέψεις αλλά έχω αρχίσει να βλέπω το νόημα της ζωής ξανά.”.

“Η αγάπη που λαμβάνω από τον κόσμο με δίνει δύναμη και αυτό με βοηθάει να αντιμετωπίσω την κατάστασή μου. Άλλαξα τις απόψεις μου για το “Δαφνί” και αντιλαμβάνομαι τη συνεισφορά του ως ψυχιατρικής κλινικής από αξιόλογους ανθρώπους”, είπε.

Snapinsta.app 28762968 864408823766498 8359986715896578048 n 1080

Ο ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να ζητήσει βοήθεια

Μιλώντας για την απόφασή του να ζητήσει βοήθεια, δήλωσε: “Ένιωσα ότι βρήκα το θάρρος να έρθω μόνος μου εδώ γιατί βρισκόμουν υπό έντονη πίεση και είχα φτάσει σε σημείο που δεν ήθελα να ξαναζήσω. Είχα βυθιστεί σε σκοτεινές σκέψεις και είχα φτάσει σε σημείο που αμφισβήτησα την ίδια μου τη ζωή. Δεν είναι μόνο αυτή η ιστορία, είναι ένα βάρος 45 ετών στο επάγγελμα. Όλα αυτά που έχω βιώσει με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση”. Αναφερόμενος στο πρόβλημα που τον οδήγησε στη ψυχιατρική κλινική, εξομολογήθηκε: “Αν αφήνεσαι να καταπιαστούν μαζί σου σαν να είσαι ένα δέντρο που κόβεται με κοντσοπρίονο, τότε δεν έχεις ζωή. Σε αυτό το σημείο βρήκα όχι μόνο μια διέξοδο αλλά και έναν τρόπο να ανακαλύψω νέες διαστάσεις μέσα μου”.

Αναφορικά με το αν έχει ακούσει κάτι ανησυχητικό για τον εαυτό του τις τελευταίες μέρες, δήλωσε: “Με ενημερώνουν για την ανταπόκριση του κόσμου και για τη δημοσιότητα που έχει λάβει το ζήτημά μου. Αυτή η δημοσιότητα πρέπει να αντιμετωπιστεί με περισσότερη ευαισθησία, ειδικά απέναντι στη μητέρα μου, η οποία είναι 91 ετών”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ