Ο γάμος του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα: “Η Γεωργία είναι ένας κόσμος αγάπης και παντρεύομαι τώρα”

Ο γάμος του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα: “Η Γεωργία είναι ένας κόσμος αγάπης και παντρεύομαι τώρα”

Ο νομικός Κωνσταντίνος Πλεύρης επιβεβαίωσε τον γάμο του με την ηθοποιό Τζόρτζια Σιακαβάρα. Σύμφωνα με τον 83χρονο νομικό, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά στην Παιανία πριν το τέλος του 2023. Αναφέρθηκε σε ουσιώδη σημεία της σχέσης τους, τονίζοντας πως η αγάπη και η σύνδεσή τους είναι αληθινές.

Σχετικά με τη σχέση τους, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης εξέφρασε τη χαρά του για την ευτυχισμένη περίοδο που ζουν. Επικεντρώνεται σε αυτά που τους ενώνουν και συμπληρώνει πως η Τζόρτζια είναι η γυναίκα που τον συγκινεί και τον προσελκύει.

siakavara 1

«Δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναικούλα που κοιτάει το συμφέρον της»

Σε προηγούμενη δήλωσή του, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης περιέγραψε την αγάπη ως κεντρικό παράγοντα στη ζωή του. Τονίζει την αντίθεσή του σε επιφανειακές σχέσεις και εκφράζει την αγάπη του για τη σύντροφό του.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης καταλήγει πως η σύνδεσή τους είναι γνήσια και ότι η Δημοκρατία είναι μια ευχαρίστηση που δεν μπορεί να μοιράζεται με λιγότερο φιλόδοξες γυναίκες. Καταδεικνύει την καλή του γνώμη για την σύντροφό του και τη λατρεία του για την ουσία και το βάθος της σχέσης τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ