Ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την τελετή

Ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την τελετή

Έγιναν γνωστές οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Πέτρου Κόκκαλη και της Δήμητρας Ματσούκα, όπου το νυφικό ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Η τελετή έλαβε χώρα στην Πλάκα, στη βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στις 12:30 μ.μ. Παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Σωκράτης Κόκκαλης, η αδελφή της νύφης, Μαρία Ματσούκα, ο αδελφός του γαμπρού Ντίνος Κόκκαλης και η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Επίσης παρόντες ήταν ο εφοπλιστής Ψάλτης, ο δικηγόρος Αλέξης Στεφανάκης, ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, ο Δημήτρης Τζιώτης, ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης και άλλοι.

Μετά την τελετή, ακολούθησε ένα γαμήλιο τραπέζι στον Διόνυσο με θέα την Ακρόπολη. Στο τραπέζι βρίσκονταν η οικογένεια και φίλοι, αν και δεν παρευρέθηκε ο πατέρας του γαμπρού, Σωκράτης Κόκκαλης.

Η άφιξη της νύφης Δήμητρας Ματσούκα – Πέτρου Κόκκαλη

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας σε στενό κύκλο, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 60. Η νύφη εντυπωσίασε με ένα σικ νυφικό σε ίσια γραμμή και κεντητό μπούστο, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά. Μετά την άφιξή της στην εκκλησία, αγκάλιασε και φίλησε τον γαμπρό και στη συνέχεια αγκάλιασε και φίλησε τους καλεσμένους.

Το ζευγάρι αποκάλυψε τον γάμο του λίγες ημέρες πριν την τελετή. Η Δήμητρα Ματσούκα είχε δηλώσει ότι παντρεύονται για συναισθηματικούς λόγους και ότι αγαπάει τον μέλλοντα σύζυγό της όσο δεν έχει αγαπήσει ποτέ κάποιον άλλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ