Ο γάμος της Μπακοδήμου – Βανδή: «Θα ήταν τιμή να είμαι κουμπάρα της Δέσποινας»

Ο γάμος της Μπακοδήμου – Βανδή: «Θα ήταν τιμή να είμαι κουμπάρα της Δέσποινας»

Σχολιάζοντας τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η Μαρία Μπακοδήμου εξέφρασε τη χαρά της για το ζευγάρι, δηλώνοντας ότι τους εκτιμά πολύ.

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για την καθημερινότητά της και τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην εκπομπή «Happy Day». Αναφέρθηκε στο πώς διατηρεί την εμφάνισή της, λέγοντας: «Φροντίζοντας τον εαυτό μου, τρώγω υγιεινά και ξοδεύω αρκετό χρόνο για ύπνο». Ακολούθως, πρόσθεσε: «Πηγαίνω τακτικά στο γυμναστήριο και φροντίζω την εμφάνισή μου. Δεν είναι θέμα να κερδίσεις το χρόνο, αλλά να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και να είσαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου σε κάθε ηλικία».

Τέλος, όσον αφορά την πιθανότητα να είναι κουμπάρα στον γάμο τους, είπε: «Θα ήταν τιμή και θα ήμουν ευτυχισμένη να είμαι κουμπάρα». Καταλήγοντας, τόνισε: «Είναι ένα ζευγάρι που αγαπιέται πολύ και χαίρομαι πολύ που τους βλέπω τόσο καλά. Αναλαμβάνουν τη δική τους ευτυχία, είτε παντρευτούν είτε όχι. Είναι ευτυχισμένοι και αυτό φαίνεται. Αυτό είναι το σημαντικό, δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ