Ο δανός τραγουδιστής Janus Wiberg μιλάει για την ομοιότητά του με τον Παντελή Παντελίδη

Ο δανός τραγουδιστής Janus Wiberg μιλάει για την ομοιότητά του με τον Παντελή Παντελίδη

Ο Janus Wiberg είναι ένας άνδρας από τη Δανία που καταφέρνει να χτίσει μια καριέρα στον χώρο της μουσικής. Εκτός από την πατρίδα του, έχει αρχίσει να γίνεται γνωστός και στην Ελλάδα λόγω της ομοιότητάς του με τον αείμνηστο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Σε μια συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», ο Janus Wiberg μίλησε για το πώς έμαθε για αυτή την ομοιότητα και για το γεγονός ότι τραγούδησε ένα από τα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη.

Ο Janus Wiberg, ο οποίος είναι 32 ετών και κατάγεται από τα νησιά Φερόε, εξηγεί ότι έγινε διάσημος στην πατρίδα του το 2016 με ένα από τα μεγαλύτερα hit. Μετά από αυτήν την επιτυχία, πήγε στη Δανία για να συνεργαστεί με έναν παραγωγό. Η ιστορία για την ομοιότητα του με τον Παντελή Παντελίδη ξεκίνησε όταν μια κοπέλα τον πλησίασε σε ένα βενζινάδικο και του είπε ότι μοιάζει πολύ με τον αείμνηστο τραγουδιστή. Αρχικά, ο Janus Wiberg δεν γνώριζε ποιος ήταν ο Παντελής Παντελίδης, αλλά στη συνέχεια μάθει για τη δημοτικότητά του.

Όσον αφορά το βίντεο που ανέβασε στο Instagram, όπου τραγουδάει το τραγούδι “Γίνεται” του Παντελή Παντελίδη, ο Janus Wiberg αναφέρει ότι η ελληνική γλώσσα είναι δύσκολη για εκείνον, αλλά το κομμάτι τους κατάφεραν να το μάθουν μετά από τρεις ώρες προετοιμασίας. Αν και δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, αναφέρει ότι ο αδελφός του σχολίασε σε μία από τις αναρτήσεις του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ