Μυρτώ Αλικάκη σχέση: Η ευτυχισμένη ηθοποιός με τον νέο της σύντροφο

Μυρτώ Αλικάκη σχέση: Η ευτυχισμένη ηθοποιός με τον νέο της σύντροφο

Υπάρχουν ενδείξεις ότι η Μυρτώ Αλικάκη βιώνει μία ερωτευμένη περίοδο στη ζωή της, καθώς φαίνεται να είναι σε σχέση με τον νέο της σύντροφο. Σύμφωνα με αναφορές, η δημοφιλής ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Νικόλα Κωστή εδώ και αρκετούς μήνες. Έχουν περάσει ακόμη και μέρος των διακοπών τους μαζί και δημοσίευσαν φωτογραφίες από αυτές τις στιγμές στα social media. Η Μυρτώ Αλικάκη μάλιστα έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες που περιέχουν την υπογραφή του Νικόλα Κωστή.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Μυρτώ Αλικάκη και ο Νικόλας Κωστής βρέθηκαν μαζί στο νησί της Νάξου, όπου απόλαυσαν ξεκούραστες στιγμές. Το ζευγάρι πήγε εκεί μαζί με τον έναν από τους δύο γιους της Μυρτώς Αλικάκη, που προέρχεται από τον προηγούμενο γάμο της με τον Πέτρο Λαγούτη.

Ο Νικόλας Κωστής είναι καταξιωμένος ανεξάρτητος σκηνοθέτης και πρωτοπόρος στη μουσική με το ψευδώνυμο “labavou”. Έχει παρουσιάσει το κινηματογραφικό του project στην έκθεση “One Minute Athens” του Μουσείου Μπενάκη και θεωρείται λάτρης της φωτογραφίας. Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Νικόλας Κωστής έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν, σε ένα μικρού μήκους φιλμ που σκηνοθέτησε ο τελευταίος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ