Μίνα Αρναούτη: Δεν έχω λάβει αποζημίωση, ενώ η οικογένεια Παντελίδη έχει πάρει 11.500 ευρώ

Μίνα Αρναούτη: Δεν έχω λάβει αποζημίωση, ενώ η οικογένεια Παντελίδη έχει πάρει 11.500 ευρώ

Η Μίνα Αρναούτη μίλησε για τη ζωή της μετά το τραγικό δυστύχημα που προκάλεσε τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, την οικογένεια του τραγουδιστή και την αποζημίωση που διεκδικεί, σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Πρωινό Σου Σου”. Ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στις 18 Φεβρουαρίου 2016, την ώρα που οδηγούσε ένα IΧ τζιπ και έπεσε σε προστατευτικές μπάρες.

Η Μίνα Αρναούτη αναφέρθηκε στην υγεία της που δεν έχει ανακάμψει πλήρως, τονίζοντας τη σημασία της αποζημίωσης που αναμένει. Έχοντας υποστεί 17 χειρουργεία και με 43% αναπηρία, δυσκολεύεται να επαναφέρει τη ζωή της στην προηγούμενη κατάσταση.

Αναφορικά με την αποζημίωση,

“Έχω ανησυχία για την αποζημίωση. Δεν τα θέλω για διακοπές. Έχω λάβει λιγότερα από 90.000 ευρώ από το δικαστήριο, τα οποία δεν επαρκούν για τις επεμβάσεις που χρειάστηκα”, ανέφερε.

Η Μίνα Αρναούτη αποκάλυψε ότι δεν έχει επικοινωνία με την οικογένεια του Παντελή, ενώ έχει κινηθεί αγωγή εναντίον της για δυσφήμιση. Ακόμη, εξέφρασε ανησυχίες για το μέλλον της υποστηρίζοντας πως δέχεται απειλές και αντιμετωπίζει μετατραυματικό στρες.

Τέλος, δήλωσε ότι αν δεν είναι ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, θα απευθυνθεί στον Άρειο Πάγο για δικαιοσύνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ