Μάριος Ιορδάνου: Διαφωνώ με τους “σκληρούς” άνδρες και τις γυναίκες που πλένουν πιάτα

Μάριος Ιορδάνου: Διαφωνώ με τους “σκληρούς” άνδρες και τις γυναίκες που πλένουν πιάτα

Ο Μάριος Ιορδάνου παραχώρησε συνέντευξη μαζί με τη σύζυγό του, Σοφία Καζαντζιάν, και μίλησαν για την σχέση τους. Ως πρώτο θέμα, το ζευγάρι αναφέρθηκε στη συνεργασία τους. Ο Μάριος Ιορδάνου δήλωσε: “Είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο να δουλεύουμε μαζί. Απολαμβάνω πολύ τον χρόνο που περνάμε μαζί με τη Σοφία, μοιραζόμαστε τα πάντα και μέσω της σχέσης μας, έχουν δημιουργηθεί δύο ανθρώποι με διαφορετικές προσωπικότητες. Οι περισσότεροι προσπαθούν να γίνουν ένας από δύο, ενώ εμείς θέλουμε να παραμείνουμε ολόκληροι, κρατώντας τη δική μας αυθεντία”.

Η Σοφία Καζαντζιάν πρόσθεσε: “Οι σχέσεις δεν είναι θέμα συμβιβασμού, αλλά αμοιβαίας συμφωνίας. Είμαστε μαζί επειδή το επιλέγουμε καθημερινά και εξελισσόμαστε μαζί”. Στη συνέχεια, ο Μάριος Ιορδάνου εξήγησε την ιδέα του για την αγάπη. “Η αγάπη σημαίνει να εγκαταλείπεις τη δύναμη. Έχω εγκαταλείψει τη δύναμη που μου δίνει ο σύντροφός μου. Δεν πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός για την εξουσία. Δεν μου αρέσει να βλέπω τις γυναίκες να πλένουν πιάτα, θέλω να είμαστε ισότιμοι ή να θεωρούμε τη γυναίκα ανώτερη”, είπε.

Η Σοφία Καζαντζιάν ανέφερε: “Είμαι διατεθειμένη να κάνω τα πάντα στη ζωή μας, στην εργασία μας και στο σπίτι μας, επειδή το επιλέγω. Οι παρεξηγήσεις προκύπτουν όταν ο ένας θεωρεί τον άλλον κτήματό του. Ο αγώνας για την ελευθερία των γυναικών δεν πρέπει να σταματήσει ποτέ”. Τελειώνοντας, ο Μάριος Ιορδάνου μίλησε για τους άνδρες. ” Δεν αρέσουν οι “σκληροί” άνδρες. Όπου υπάρχει υπερβολική αντρική συμπεριφορά και αυταρχικότητα, υπάρχει έλλειψη. ‘Σκληροί” άνδρες, είναι καιρός να αλλάξετε, όπως έλεγε και η γιαγιά μου”, τόνισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ