Μαρία Μπεκατώρου στο Instagram: Η παρουσιάστρια με φλοράλ μπικίνι

Μαρία Μπεκατώρου στο Instagram: Η παρουσιάστρια με φλοράλ μπικίνι

Η Μαρία Μπεκατώρου διατηρεί ένα ζωηρό προφίλ στο Instagram όπου μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Η Μαρία Μπεκατώρου ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με φλοράλ μπικίνι και οι followers την αποθέωσαν. Το φετινό καλοκαίρι φέρνει υψηλές θερμοκρασίες, γεμίζοντας το Instagram με φωτογραφίες από παραλίες. Οι χρήστες ποζάρουν με μαγιό αναζητώντας δροσιά στη θάλασσα. Ανάμεσα σε αυτούς και Ελληνίδες celebrities, με τη Μαρία Μπεκατώρου να μοιράζεται μια sexy φωτογραφία της με μπικίνι, λαμβάνοντας αμέτρητα likes και σχόλια. Και η Σμαράγδα Καρύδη σχολίασε «Ω Παναγία μου».

Η Μαρία Μπεκατώρου ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με μαγιό στις θάλασσες. Τώρα βρέθηκε στην Τήνο και πόζαρε με φλοράλ ψηλόμεσο μπικίνι, γυαλιά ηλίου και κρατά ένα καπέλο. Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα πίσω, δίνοντας τονίστρα σε καλοκαιρινό look.

Η απόφασή της να χάσει βάρος

Η Μαρία Μπεκατώρου διατηρεί σιλουέτα στα 50 της, μιλώντας για την απόφασή της να χάσει βάρος. «Ήθελα να χάσω βάρος και για εμένα, αλλά και για τη δουλειά μου. Ξεκίνησα να τρώω λιγότερο, αποφεύγοντας γαλακτοκομικά και ζάχαρη. Με μια διατροφή που είχα αναπτύξει μόνη μου, επέτυχα το επιθυμητό αποτέλεσμα» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ