Λασκαράκη – Γερονικολού: Η απάντηση του Τσιμιτσέλη για το beef μεταξύ των δύο ηθοποιών

Λασκαράκη – Γερονικολού: Η απάντηση του Τσιμιτσέλη για το beef μεταξύ των δύο ηθοποιών

Λασκαράκη – Γερονικολού: Θέση πήρε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τα περί «κόντρας» ανάμεσα στην Κατερίνα Γερονικολού και τη Βάσω Λασκαράκη

Θέση για τα περί «κόντρας» ανάμεσα στη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού, και την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη, πήρε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει το πρόσφατο «μπέρδεμα» ανάμεσα στις δύο γυναίκες, αναφορικά με τον ρόλο που είχαν παίξει και οι δύο στο παρελθόν, στη θεατρική παράσταση «Άνθος του κάκτου». Υπενθυμίζεται ότι, η Κατερίνα Γερονικολού, σε συνέντευξη που παραχώρησε, ανέφερε ότι πήρε τον ρόλο μετά τη Βάσω Λασκαράκη, με τη δεύτερη να σημειώνει ότι τον ρόλο, μετά την ίδια, τον πήρε η Αθηνά Οικονομάκου.

Τι είπε η Βάσω Λασκαράκη:

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν υπάρχει φωτιά, ούτε καπνός

«Φυσικά και παρακολούθησα το θέμα. Δεν σταμάτησε να χτυπάει το κινητό μου, στην αρχή νόμιζα ότι έχει γίνει κάτι πάρα πολύ συνταρακτικό. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχει προκύψει ένα θέμα από το πουθενά, χωρίς να υπάρχει θέμα. Η Βάσω έπαιξε σε μια ωραία παράσταση, τελείωσε η σεζόν, πήγε η Αθηνά Οικομάκου, έπαιξε και αυτή εξαιρετικά, τελείωσε η σεζόν, πήγε η Κατερίνα Γερονικολού, έπαιξε τον ίδιο ρόλο, τελείωσε η σεζόν και πέρασε η παράσταση στην ιστορία. Αυτό είναι, τίποτα άλλο. Για beef μεταξύ Κατερίνας και Βάσως δεν υπάρχει, έχουμε βρεθεί όλοι μαζί», σημείωσε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Αυτή τη στιγμή κάνουμε κακό σε κάποιο θέμα που πιθανότατα υπάρχει εκεί έξω και δεν του δίνουμε χρόνο. Και η Κατερίνα και η Βάσω έχουν εκπλαγεί. Έχει γίνει κάτι από το πουθενά, ενώ δεν υπάρχει, δηλαδή σε δουλειά να βρισκόμαστε. Η Κατερίνα δεν πήγε στη θέση κανενός. Την κάλεσε η Μιμή Ντενίση να κάνει έναν ρόλο, που έτυχε την προηγούμενη χρονιά να τον κάνει η Αθηνά, που έτυχε να τον έχει κάνει η Βάσω, που κένταγε η κόρη το μαντήλι, ντίλι ντίλι ντίλι. Είναι καλό να συμβαίνει για τον ελληνικό λαό, για να μαθαίνει πολύ σημαντικά πράγματα, όπως αυτό το πράγμα που είναι ένα τρελό θέμα και νομίζω ότι θα βγει εκτός συνόρων σίγουρα, αν το πάρει το BBC και το CNN θα είναι ευτύχημα. Η Κατερίνα το αντιμετώπισε με προβληματισμό, αλλά καταλήξαμε ότι όχι μόνο δεν υπάρχει φωτιά, ούτε καπνός δεν υπάρχει», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ