Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα

Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα

Η Ναταλί Κάκκαβα εξέφρασε υποστήριξη προς την Κατερίνα Καινούργιου όσον αφορά τα φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της παρουσιάστριας, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Ναταλί Κάκκαβα υποστήριξε την Καινούργιου αναφορικά με το θέμα, αναφέροντας τις πεποιθήσεις της.

Οι δηλώσεις της Ναταλί Κάκκαβα έγιναν ύστερα από τη δημόσια τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου και στήριξαν τη συνεργάτιδα του συζύγου της και φίλη της.

Η ανάρτησή της

Snapinsta.app 436877211 1447872355818121 3630254141245957114 n 1080 1

Στην ανάρτησή της, η Ναταλί Κάκκαβα επεσήμανε:

“Από θύμα θύτης. Με εντύπωση παρατηρώ την προσπάθεια ενός συστήματος να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις με βάση συγκεκριμένες παρεάκια. Ας εστιάσουμε στην ουσία του θέματος. Έχουμε μια κοπέλα, την Κατερίνα Καινούργιου. Η εκπομπή της ήταν πρώτη για πολλά χρόνια, όλοι είχαν θετικές εντυπώσεις για εκείνη που δεν φοβόταν να εκφράσει τα συναισθήματά της και να δείξει την αλήθεια. Η ίδια γνώριζε πολλούς φίλους και μερικές φορές αντιμετώπισε δυσκολίες στη σχέση της. “

Η αντίδραση της Καινούργιου για το φιλί Μπάρκα – Τσαγκρίδη

Πρόσφατα, η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε στην εκπομπή “Happy Day” γιατί αποφάσισε να μην μιλήσει για το θέμα στην εκπομπή της, λέγοντας ότι ήθελε να διατηρήσει τον σεβασμό προς τον εαυτό της και τους τηλεθεατές της. Ανέφερε επίσης τον λόγο που συνδέθηκαν ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Δανάη Μπάρκα.

Σχετικά με το θέμα, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την ανακούφισή της για την αντίδραση της, τονίζοντας ότι η ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Τέλος, πρόσθεσε,

Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την ανησυχία της για τις αρνητικές αντιδράσεις που δέχτηκε η Δανάη Μπάρκα στα social media και επεσήμανε τη σημασία της συγγνώμης. Επιπλέον, ανέφερε τον τρόπο που μεγάλωσε και τις αξίες που της μετέφερε η μητέρα της.

μπαρκα

Όσον αφορά στις φήμες για ερωτικό δεσμό μεταξύ Δανάης Μπάρκα και Φίλιππου Τσαγκρίδη, δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση. Οι φήμες αυτές διαδόθηκαν μετά από κάποιες φωτογραφίες τους σε κοινή έξοδο, χωρίς επιβεβαίωση ή διάψευση από τους εν λόγω πρωταγωνιστές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ