Καινούργιου – Μουρατίδης: “Τι να πω;”

Καινούργιου – Μουρατίδης: “Τι να πω;”

Η Κατερίνα Καινούργιου ανταποκρίθηκε στον Νίκο Μουρατίδη μέσω social media, σχετικά με τις αποχωρήσεις από τις εκπομπές, και απάντησε στη σημερινή της εκπομπή.

Αναφέροντας τις αποχωρήσεις της Ναταλίας Γερμανού και τη δικής της λόγω προβλήματος υγείας, η Καινούργιου εξέφρασε την απορία της για τα σχόλια του Μουρατίδη στα social media, όπου είχε γράψει: “Τι είναι αυτό; Καινούργιο trend; Διάβασα ότι κάποια άλλη σηκώθηκε κι έφυγε εν ώρα εκπομπής”.

Σχετικά με αυτό, η Καινούργιου αναφέρθηκε στους δυσάρεστους πόνους που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εκπομπής και τον αναγκαστικό της χωρισμό για νοσηλεία. Επίσης, κριτικάροντας τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μέσω Twitter ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο είπε: “Πού είναι το κακό; Και η Ναταλία Γερμανού απάντησε ότι είχε σοβαρό λόγο για την αποχώρηση της. Για θέματα υγείας και ευημερίας;

Τελειώνοντας, η παρουσιάστρια ανέφερε: “Τι να πούμε τώρα; Που όταν πήγα στο νοσοκομείο, κάποιοι μου έστελναν κατάρες στο Twitter; Ο κόσμος δεν πάει καλά. Ούτε trend είναι”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ