Ηθοποιός Μαρία Αλεξάνδρου ξυλοδαρμένη: “Αποκάλυψε ότι την άρπαξαν έξω από το σπίτι ενώ προσπαθούσε να μπει με τον φίλο της”

Ηθοποιός Μαρία Αλεξάνδρου ξυλοδαρμένη: “Αποκάλυψε ότι την άρπαξαν έξω από το σπίτι ενώ προσπαθούσε να μπει με τον φίλο της”

Η Μαρία Αλεξάνδρου μοιράστηκε τις τρομακτικές λεπτομέρειες της επίθεσης που υπέστη από μια ομάδα γυναικών. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι η ιδιοκτήτρια του αισθητικού κέντρου, που είχε προκαλέσει συζητήσεις, ήταν μεταξύ των δραστών. “Επιτέθηκαν ενώ βγήκα από το αμάξι. Ένας άγνωστος με άρπαξε και με πέταξαν στο τζιπ. Γιατί δεν ήρθε μόνη της; Με το που βγαίνω από το αμάξι, άρχισαν να με τραβούν από τα μαλλιά. Ο φίλος μου έπαθε επίσης ξυλοδαρμό”, ανέφερε η Μαρία Αλεξάνδρου σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι οι γυναίκες την ακολούθησαν σε ξενοδοχείο όπου γιόρταζε τα γενέθλιά της, προσπαθώντας να πείσουν ότι ήταν ξαδέλφες της. “Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα”, επεσήμανε η Μαρία Αλεξάνδρου, αποκαλύπτοντας ακόμη ότι η ιδιοκτήτρια του αισθητικού κέντρου της έστειλε απολογητικό μήνυμα. “Ο άνδρας μου ήταν ερωτευμένος μαζί μου και μου είχε πει να κάνουμε παιδιά, λέγοντάς μου ότι ήταν χωρισμένος. Ζητούσε επανειλημμένα διαζύγιο. Έλαβα ανώνυμο τηλεφώνημα, όπου με απείλησαν”, εξομολογήθηκε αργότερα η μαρτυρίας.

“Το μόνο λάθος μου ήταν ότι ενεπλάκη ο πρώην σύντροφός μου. Με κάλεσε από τη φυλακή τηλεφωνικά, αλλά δεν απάντησα ποτέ, γιατί είχα ήδη οικογένεια”, παραδέχτηκε η Μαρία Αλεξάνδρου σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Super.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ