Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά για την απόφασή της να κάνει πλαστική επέμβαση

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά για την απόφασή της να κάνει πλαστική επέμβαση

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της σε podcast πως έχει κάνει αυξητική στήθους. Αναφέρει ότι έκανε την επέμβαση για να αρέσει σε εαυτήν και όχι στην κοινωνία. Παραδέχεται ότι η πλαστική είναι ενδεχομένως αναβαθμιστική, αλλά πάντα πρέπει να γίνεται με σύνεση.

Εξηγώντας τη θέση της, δηλώνει: “Αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι σε υπερβολή, ας το κάνει, γιατί πρέπει να πούμε εμείς ‘έχεις βάλει χείλη, είσαι βίζα’. Εγώ την πλαστική δεν την έκανα για να αρέσω στην κοινωνία, το έκανα για να αρέσω σε εμένα. Έχω κάνει αυξητική στήθους”.

Σχετικά, εκφράζοντας την άποψή της για τις δεύτερες ευκαιρίες σε σχέσεις, αναφέρει: “Δεν πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, για εμένα ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Μπορεί να βελτιωθεί και να εξελιχθεί, αλλά δεν αλλάζει ο πυρήνας του”.

Στάση για τις σχέσεις

Τέλος, αναφέρεται στις προηγούμενες σχέσεις της και όσα έμαθε από αυτές ως προς τον έρωτα. Δηλώνει: “Για εμένα σημαντικό σε μια σχέση είναι να έχουν και οι δυο κοινούς στόχους και πορεία, να έχουν κοινές δραστηριότητες. Έχω κάνει τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα κάτι από αυτά που έχω κάνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί αυτά είναι που με έχουν κάνει αυτή που είμαι σήμερα.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ