Η εμπειρία της Πόπης Τσαπανίδου στο ταξίδι της στον Ατλαντικό, και η ανάρτησή της

Η εμπειρία της Πόπης Τσαπανίδου στο ταξίδι της στον Ατλαντικό, και η ανάρτησή της

Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου βρίσκεται σε ένα ταξίδι με πλοίο στον Ατλαντικό. Η Τσαπανίδου πρώην εκπρόσωπος τύπου του Αλέξη Τσίπρα, αποχώρησε από τη θέση της μετά την ήττα του κόμματος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Η ανάρτησή της δείχνει να είναι απομακρυσμένη από τα εσωτερικά πολιτικά γεγονότα που συμβαίνουν τα τελευταία δελτία.

Στην ανάρτησή της φαίνεται στην καμπίνα του πλοίου χαμογελώντας στην κάμερα. Αναφέρει πως εκπλήρωσε τον στόχο της να διασχίσει τον Ατλαντικό. “Όταν είπα ότι θα το κάνω, κάποιοι φίλοι ενθουσιάστηκαν. Άλλοι είπαν πως ‘ούτε αν με πλήρωναν θα το έκανα'”, γράφει, τονίζοντας πως αξίζει και πως “όπως και στη ζωή, την καταιγίδα διαδέχτηκαν καλύτερες μέρες. Τα μποφόρ έπεσαν στα 7 και σήμερα βλέπω την πιο ήρεμη θάλασσα της τελευταίας εβδομάδας”.

Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου:

Να διασχίσω τον Ατλαντικό με πλοίο.

Όταν είπα ότι θα το κάνω, κάποιοι φίλοι ενθουσιάστηκαν. Άλλοι είπαν πως “ούτε αν με πλήρωναν θα το έκανα”

Η αλήθεια είναι πως έτρεμε η ψυχή μου στη σκέψη πως θα μαι τόσο μακριά από τη στεριά, τόσο ευάλωτη σε καιρούς.

Συνάντησα ό,τι καιρό μπορεί να φανταστεί κανείς. Χρειάστηκε να αλλάξουμε πορεία, ώστε να αποφύγουμε μια μεγάλη καταιγίδα και βρεθήκαμε στα 10 και 11 μποφόρ επί δύο ημέρες.

Άξιζε με το παραπάνω! Όπως ακριβώς και στη ζωή, την καταιγίδα διαδέχτηκαν καλύτερες μέρες. Τα μποφόρ έπεσαν στα 7 και σήμερα βλέπω την πιο ήρεμη θάλασσα της τελευταίας εβδομάδας.

Είναι υπέροχο να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας, όπως και στη ζωή. Καλά ταξίδια σε όλους, τόσο στα γεωγραφικά όσο και στα πνευματικά!

Snapinsta.app 404020334 1704538400059376 2104749040621049268 n 1080

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ